OTW10.PILNIE DT/DS dla Grzesia s.99.Czas ma do poniedziałku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 16, 2013 8:56 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

Właśnie miałam napisać, że ludzki tupet nie przestanie mnie zadziwiać, jak zadzwoniła moja "ukochana" pseudokarmicielka :evil:
Z numeru prywatnego, a jakże :twisted:
Niestety ja nie mogę nie odbierać takich telefonów :crying: :crying: :crying:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro paź 16, 2013 8:59 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

OKI pisze:Właśnie miałam napisać, że ludzki tupet nie przestanie mnie zadziwiać, jak zadzwoniła moja "ukochana" pseudokarmicielka :evil:
Z numeru prywatnego, a jakże :twisted:
Niestety ja nie mogę nie odbierać takich telefonów :crying: :crying: :crying:

nawet nie zapytam co chciała :roll:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 16, 2013 9:03 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

No co? "Weźmy się i zróbcie" :twisted: Jak zwykle :roll:

OKI

Post » Śro paź 16, 2013 9:05 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

ASK - 8) to może i moje koty poogłaszasz :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro paź 16, 2013 9:08 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

Patmol pisze:ASK - 8) to może i moje koty poogłaszasz :mrgreen:

bo je wyciepiesz w srodku zimy a Himalaje :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 16, 2013 9:15 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

w Himalaje to nie tak prędko
ale w przyszłym roku planuję jechać w góry na Ukrainę 8) może się uda 8) jest duża szansa

to co? moge Ci koty podrzucić?
(sama se obfocisz 8) bo mi aparat padł-posklejałam go taśmą samoklejącą, ale to nie rozwiązało problemu :evil: )

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro paź 16, 2013 13:22 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

Patmol pisze:w Himalaje to nie tak prędko
ale w przyszłym roku planuję jechać w góry na Ukrainę 8) może się uda 8) jest duża szansa

to co? moge Ci koty podrzucić?
(sama se obfocisz 8) bo mi aparat padł-posklejałam go taśmą samoklejącą, ale to nie rozwiązało problemu :evil: )

Myślę,że obfocone kociska na bieli ukraińskich szczytów bedą super wyglądać. Potem je jako figurki zostawisz jak raczą przymarznąć :mrgreen:

U naszej Chatte wróciła złapana na kastrację ,przymilna Gracja. Wróciłą do kaltki, do Koterii.
Kocia ma chore nerki i "nowa" pańcia po 2 dniach ukochaną kotkę oddała. Zajrzyjcie proszę do wątku, na fb...
Może ktoś ma kawałek podłogi dla Garcyjki. Bo ona tam w klatce po domowych pieleszach siedzi.
viewtopic.php?f=13&t=152421&start=180

Swoją drogą po co ludzie koty biorą? Pluszaka niech sobie kupią co nie zachoruje nigdy a najwyżej się rozejdzie.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 16, 2013 21:22 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

OKI pisze:Niestety ja nie mogę nie odbierać takich telefonów :crying: :crying: :crying:

A czemu nie możesz nie odbierać?
Asiu, mam nadzieję, że niedługo zmienisz tytuł wątku na bardziej optymistyczny...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro paź 16, 2013 21:29 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

koteczekanusi pisze:
OKI pisze:Niestety ja nie mogę nie odbierać takich telefonów :crying: :crying: :crying:

A czemu nie możesz nie odbierać?
Asiu, mam nadzieję, że niedługo zmienisz tytuł wątku na bardziej optymistyczny...

Bo po pierwsze, komóra służbowa :roll:
Po drugie, inna karmicielka też dzwoni z prywatnego i z innego nie będzie dzwonić, bo nie ma i nie będzie miała. A dzwoni naprawdę rzadko, jak ma faktyczny problem. I jej nie mogę, ani nie chcę olać :(

OKI

Post » Czw paź 17, 2013 8:26 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

koteczekanusi pisze:
OKI pisze: Asiu, mam nadzieję, że niedługo zmienisz tytuł wątku na bardziej optymistyczny...

Nie wiem kiedy to będzie bo mam podły nastrój. Jestem zmęczona i za diabła nie mogę się zebrać do całości. Mogę zwalić to na starość ale lustro mówi mi co innego :mrgreen: Raczej obwinię za mazgajstwo jesień i ciemnicę ogólnie panującą. Rano jest brzydko, wigotno i capi znignilzną. Liście nie mają miłego poszumu tylko poślizg niebezpieczny dają. Nożynki trzeba ostrożnie stawiać by szpagatu nie zrobić. Mgła otula wszystko zabierając światło nie tylko gwiazd ale i lamp. Dziś jakbym w budyniu chodziła.
Piękne drzewo zamiatające parasolem liśi moją głowiną dziś było ...łyse. Straciło jednej nocy wszystkie liście. Nagie konary na tle szarej mgły były przygnębiająco piękne. Już jesień.

Na kotłowni dosypałam do publicznej miski chrupek i obczęstowałam mamuśkę Unidoxem. Martwię się o jej maleńtasy. Wstawiona w dziurzysko druga miska znikła ale pewnie dopchana gdzieś głebiej została. Ciemno jest a ja nie miałam odwagi wpychać rączek w nieznane. Nowe coś co przychodzi też charczy. Unido chyba zjadło. Nowe drugie coś co przychodzi pod blok znów czekało na resztki. Jesień idzie i koty odcinają kupony posiłkowe starając się nabrać ciała przed zimą.

A w domu też bele jaki nastrój panuje.Co rano muszę zbierać się za włączenie serwera i pobudzać mózgownicę by zastrzyki wszystkim prawidłowe zrobić, tabletki prawidłowo wcisnąć i zakropić prawidłowe otwory. Potem jeszcze rozpiski zostawić rodzinie które kocińskie i jakie dostaje leki "potem" , z którymi do weta trzeba jechać a którym wziąć kuje na dzień następny.
Ogłoszenia stoją. Choć teksty napisane zostały. Sonia przestała wreszcie obkupkowywać wsio w okolicy pupy co po domku obnaszana jest i ranek dzisiejszy jest pierwszym od tygodnia bez smrodku powitanym. I bez ostrożnego stawiania stópek by ślizgu nie było. Przed wstaniem Janusza ogarniałam bystro chtę by szlachetnych nożynek nie uszargał w goowienkach bo goowniany poranek wszystkich wtedy nas czekał. Sonia bardzo się rozłożyła ale jako szylunia nie dała się losowi zrównać z ziemią. Ale pupinę ma biednie umęczoną i zaognioną. Sasza wygląda jak pnadka. Jest ślicznie zaokrąglona i strasznie pyskata. To ni szylka ni tri. Bajka ma brzydkie gardło ale ma humor i apetyt. Jest pięknym dzieckiem. Pięnie czarnnym i błyszczacym . Myszka i Mikuś nie zdając sobie sprawy,że DS się rozwiał wariują na całego. Bardzo urosły. Myszka zmienia swoje nastawienie na przyjaxniejsze do nas. Tosia czuje sie zaniedbana mocno przez nas i prosi co i rusz o uwagę. Tami ma w nosie grawitację i zawziecie z nią walcząc wskakuje na blaty podejmując uporczywe próby ugotowania się. Zresztą Mikuś też ma syndrom gotującego się garnka. No i nasze dzieci najmniejsze. Chip i Dale. Chip dzielnie znosi kucia. Kocha spanie na hamaczku i wyprawy w poszukiwaniu cyca. Straszny cycoch z niego. Dale jest samodzielnym dzieciakiem i strasznym gadułą. Obaj przepięknie się bawią i odkryły drapak. Karolinka, najmniej widoczna w czasie dnia ujawnia sie jako lew miskowy wyzerając wszystko co jest podane. Co ma byc podane. Co jest w planach na zaś. Cały czas choruje na głód i apetyt. Okazujac matczyną cierpliwość pozwala...Mikusiowi podyndać u swego cyca. Jest prawie tak wielki jak ona. Karolinka myje go i tuli a on oczka ma jakby na haju mocnym był.
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 17, 2013 8:56 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ucałowania dla Was wszystkich :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw paź 17, 2013 13:37 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

Łojej, łojej, tak sobie zliczyłam (bo wszystkie w jednym mailu stały i się bardziej w oczy rzuciło, choć człowiek niby świadomy był wcześniej przybytku) - masz 9 maluchów i Karolinkę? Łojej, łojej...
A do tego własnych ile?
Lojej, łojej (znaczy współczuję i podziwiam)...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw paź 17, 2013 20:20 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

Sasza
ObrazekObrazekObrazek

Sonia
ObrazekObrazekObrazek

Maleńtasy
Obrazek
Chip
Obrazek
Dale
Obrazek

Bajka
ObrazekObrazekObrazek

Reszta jak się ogarnę
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 17, 2013 20:29 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

Czy dziewczynki szukają też innych domów tymczasowych lub bardzo odpowiedzialnych stałych..? Mogłabym pokazać, tri mają wzięcie :roll:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw paź 17, 2013 20:32 Re: OTW10:)...jesteśmy i jest bele jak :(

Szalony Kot pisze:Czy dziewczynki szukają też innych domów tymczasowych lub bardzo odpowiedzialnych stałych..? Mogłabym pokazać, tri mają wzięcie :roll:

Możesz pokazać. Dzięki.
Wetka oceniła je na urodzone w czerwcu br.

Myślę, jakem zbieraczka, że teraz to tylko DS wchodzi w grę. No chyba że mega super DT się trafi.

Mam jeszcze kilka fot ale muszę ogarnąć je. Mikusiowo-Myszkowe, Tami i Tosi, maleńtasów...

Piwniczniaki też domu szukają :kotek:
Ostatnio edytowano Czw paź 17, 2013 20:47 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]