Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołuje

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro paź 16, 2013 7:31 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana pisze:* - Teżet sam nie wie, jak to zrobił, ale wlał benzynę do diesla.

To nie problem, znam z autopsji :twisted: W drugą stronę jest dużo trudniej, bo się końcówka dystrybutora nie mieści w otwór. Teoretycznie, bo znam takich, co zmieścili 8)

Kicia śliczna!
Ziemniak też.

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Śro paź 16, 2013 18:53 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Kto jest żabka, ktooo...?
Obrazek

BTW, chciałam złożyć zażalenie. Nikt mnie nie uprzedził, że Czarek Pazurek to kawał rozwrzeszczanego miziaka. :roll:
Pisać nie mogę, ledwo mi myszką ruszać pozwala. Ugniata na mnie ciasto, liże się po jajkach... powiedzmy, że po tym co mu zostało, a jak usiłuję odzyskać swobodę operowania klawiaturą, to się drze i przytrzymuje mnie pazurmi...!
Terrorysta jeden! :evil:
Dobrze, że przynajmniej Sara spokojnie na parapecie siedzi i głowy nie zawraca.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro paź 16, 2013 19:16 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Sliczna zabeczka :)

A terrorysta wyteskniony ;)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Śro paź 16, 2013 19:19 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Apsa pisze:
Megana pisze:* - Teżet sam nie wie, jak to zrobił, ale wlał benzynę do diesla.

To nie problem, znam z autopsji :twisted: W drugą stronę jest dużo trudniej, bo się końcówka dystrybutora nie mieści w otwór. Teoretycznie, bo znam takich, co zmieścili 8)
.

Bo nasi zdolne som :mrgreen:
Mój TŻ pierwszy raz na lotnisku znalazł automat do biletów parkingowych, a jakże....nie chciało się euro zmieścić....nie chciało, ale co to dla niego - kluczem popchał - weszło.... na koniec okazało się, ze bilety się kupuje w budce a automat do kasowania jest..... :smokin:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro paź 16, 2013 20:40 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

dżizas 8O
:smiech3:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro paź 16, 2013 21:12 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Na znak protestu Pazurek przeszedł przez środek kuwety w sypialni i dwa kroki dalej naszczał na szafę. Pionowo. :evil:
Ziemniak szczy z upodobaniem na torbe z fistaszowym żarciem, Leon kupy wali gdzie popadnie, Fistasz przynajmniej raz dziennie czegoś nie donosi na dwór, tylko zostawia pod okienkiem od strony wewnętrznej. Któraś menda szczy w kable za tv. Kicia defekuje w łazience byle gdzie, mimo uruchomienia drugiej kuwety.
Chwilowo mam dość wszelkich futer i nawet niech nikt nie próbuje mi niczego proponować. :evil:

Teżet chyba powinien zacząć szukać pracy... :?

Megana

Post » Śro paź 16, 2013 21:15 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

o kruca :?

trzymaj się Meg

nie wiem co
mogie przyjechać s flaszkom
to jedno, co mogie
ale na długo pewnie nie starczy

mogie sie jeszcze pomodlić :twisted:

pozytywka

Post » Śro paź 16, 2013 22:03 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Nie mów, że jest jakiś święty od defekacji... 8O

Megana

Post » Śro paź 16, 2013 22:10 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

na pewno :mrgreen:

pozytywka

Post » Czw paź 17, 2013 8:52 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Eeee..., myślę, że jakiś by się znalazł.

Ale jest jakaś trójca od spraw beznadziejnych.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw paź 17, 2013 9:36 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

św. Tadeusz Juda

pozytywka

Post » Czw paź 17, 2013 10:22 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

pozytywka pisze:św. Tadeusz Juda

Św Franciszek jako patron zwierząt też by się przydał (jako patron udręczonych opiekunów zwierząt)

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Czw paź 17, 2013 13:25 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana pisze:Na znak protestu Pazurek przeszedł przez środek kuwety w sypialni i dwa kroki dalej naszczał na szafę. Pionowo. :evil:
...

a ten przeciwko czemu protestuje? 8O
przeciwko ukochanemu forum naszemu :?:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw paź 17, 2013 20:31 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Dobre pytanie. One wiecznie przeciwko czemuś protestują, Macierewicz im do pięt nie dorasta, ani ten koleś od obecnej Solidarności. :roll:
Dziś zresztą przeszedł samego siebie. Puściłam Sówki luzem, zajęłam się różą i winem z czb. Okazało się, że Sara jest dużo odważniejsza, sama zeszła na dół i zwiedziła kuchnię...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Natomiast Pazurek siedział w sypialni, niczego nie zwiedzał, za to naszczał w dwa miejsca, i w żadnym wypadku nie była to kuweta, a na koniec zrobił kupę na łóżko.
W sobotę od rana przyodziewamy szeleczki Gabuni i idziemy zwiedzać kuwetę na zewnątrz...

Megana

Post » Czw paź 17, 2013 20:34 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Taż on w kibelku siedzieć powinien przy takich inklinacjach, nie w sypialni...
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

[poprzednia][następna]