» Nie paź 13, 2013 14:54
Re: DTu OlaLola. Norma w DS, Freddy chory - walczymy :(
Zawaliłam.... pomyliłam koty i mam przychówek w wylęgarnii... byłam na prawdę przekonana, że kotka ( of course czarna) o imieniu Uszatka jest wysterylizowana... cóż nie była....
zauważyłam, że zgrubła, ale ostatnio ( czyli jakieś 7 tygodni temu) koty dużo maszkieciły.... Potem jakoś schudła, ale brzuchol na prawdę nie był duży, więc nie wpadłam na to, że była kotna... Cóż była i urodziła... jednego malca... czarnego.... wygląda jak freddy, tylko ma teraz jakieś 6 tygodni. 3 tygodnie nie byłam w wylęgarnii... zresztą okociła się na strychu, tam nie ma dojścia.
Mały zdrowy, ładne ma oczka, grubiutki, po weekendzie zostanie braciszkiem lub siostrzyczką Freddiego. Uszatkę na pewno złapię ma sterylizację i co ważne już Jej nie pomylę....
Aktualnie w samej wylęgarnii jest źle... koty nie dostają już suchego, jedzą 1 puszkę dziennie rano... 1 puszka na 20 kotów... Rzuciły się na jedzenie jak im wczoraj przyniosłam... wylęgarnia pomału podupada... Coraz częściej myślę o dniu kiedy koty zostaną same, o dniu kiedy zmieni się właściciel obiektu a wtedy nie wiem co będzie z kotami...