Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Przeniosłam Maciusia do "w nowym domu", można go zdjąć z kotów do adopcji
issey32 pisze:Mizia – trójkolorowa księżniczka nie dla każdego...
Historia Mizi, to jak bajka o ‘Brzydkim Kaczątku’, które przeganiane i wyśmiewane, pewnego dnia okazało się pięknym łabędziem. I tak było z małą Mizi, która została znaleziona brudna i płacząca. Zaniedbane kocie dziecko wyrosło na piękną trójkolorową kocią księżniczką, o tajemniczym spojrzeniu.
Mizia jest aktywną kotką. Uwielbia wszelkie zabawy, jest ciekawa świata, mądra i niezależna. Ale potrafi się także przytulić, ‘pogadać’, dać całusa.
Koteczka szuka odpowiedzialnego domu, najchętniej z możliwością wychodzenia, który zadba o kocią księżniczkę i zapewni jej codzienną dawkę aktywności.
Panda – miś panda? Nie, kotek Panda...
Dostałem imię Panda, bo że niby taki trochę podobny do pandy jestem. A ja tylko taką śmieszną grzywkę mam, która zachodzi mi na oczko. Ale Panda może być i właściwie to mi się podoba to moje imię i cieszę się, że jakieś mam. Bo kiedyś nie miałem żadnego imienia i domu też nie miałem i w brzuszku pusto było. A teraz mam dach nad głową i towarzystwo mam i miseczka pełna na mnie czeka. Ale marzę o takim prawdziwym domku, tylko dla mnie, gdzie będę najważniejszy. Może być z innym równie fajnym kotem. Ten dom, znaczy się może być. Bo ja lubię towarzystwo i dobrą zabawę lubię i grzeczny jestem.
To co, mogę się do Ciebie wprowadzić?
issey32 pisze:Jeśli żadnego kota nie pominęłam, to teksty dla kotów, które miały zdjęcia są napisane.
Brakuje tylko Buby, ale chciałam prosić o jej ładniejsze zdjęcia, bo ona jest niesamowita. Jeśli zamieszczone zdjęcia w miarę oddają kolory, to Buba jest pręgowaną dymniaczką z przepięknymi zielonymi oczami. Jak dla mnie jest absolutnie cudowna.
Proszę, zróbcie jej ładne zdjęcia.
Jedno jest do wykorzystania, ale na dwóch pozostałych nie widać jej wyjątkowości.
Podsumowując, zdjęć potrzebują jeszcze:
Klara
Pola
Czarna
Aga
Stara
Szalony Kot pisze:Pipi, na dogo wyczytałam, że byłyście u p. Basi - co u niej? Jak jej zwierzaki, ile teraz ma i w jakim stanie?
issey32 pisze:Srebrna Klara - może to Ty dasz jej dom?
Srebrna Klara błąkała się po osiedlu, czasem spała na okolicznych ławkach, a czasem smutnym wzrokiem patrzyła w dal. Na szczęście na swojej drodze spotkała ludzi o dobrych sercach, którzy nie przeszli obok niej obojętnie. Teraz koteczka jest zadbana, wysterylizowana i czeka na upragniony dom, taki na zawsze.
Klara toleruje psy, z innymi kotami żyje w zgodzie. Kicia potrzebuje spokojnego i cierpliwego opiekuna, który zakocha się w jej oczach i będzie dbał o tą srebrzystą dziewczynkę. Koteczka lubi głaskanie a ośmielona, wystawia czasem brzuszek do pieszczot.
Klara nie ma problemu z używaniem kuwety, w domu zachowuje czystość.
Możliwy transport kici do wybranego domku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 107 gości