Klub Ślepaczkowy pisze:Lidziu, ale Chłopczyk urósł , zmężniał -piękny kot w kolorze jesieni
prosimy o więcej
Chłopczyk no gdyby przybierał tak jak pańcia to był by byk

To lichy Chłopczyk..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Klub Ślepaczkowy pisze:Lidziu, ale Chłopczyk urósł , zmężniał -piękny kot w kolorze jesieni
prosimy o więcej
morelowa pisze:A, jak kuchnia - to może być. Jeszcze z kotami...![]()
No, bo masz ten porządek straszny. Chyba, że kurzu nie widac na zdjeciach![]()
Lidka zresztą też.
Ciągle sprzątacie??
alessandra pisze:KOTEK1988 pisze:Ja też -zobaczymy czy będzie mnie na nią staćMój wet może podjąć się operacji ,ale brak mu doświadczenie i to byłaby jego pierwza operacja na oku - moim zdaniem zbyt duże ryzyko.
nie ryzykuj, jesli jest na miejscu okulista, niechaj on się zajmie oczkami-jesli uznasz,że nie dasz rady finansowo, zgłoś na liste kotka, wesprzemy Cię -kwota dofinansowania to 110zł.
lidka02 pisze:Mamy takie aparaty co zdjęcia tak przerabiają żeby ktoś sie nie czepił czegoś
alessandra pisze:Bardzo czekamy na oby dobre wieści od okulisty -ja wierzę ,że uda sie jednak uratowac te oczęta![]()
![]()
straszna to bidulka -swoje już przeszła także, tyle bólu, mam nadzieję,że wkrótce już będzie dobrze
Kamakolo pisze:Kacza dupa....Dziewczyny na śląsku nie ma dobrego okulisty. Jestem po żebraczej rozmowie z Krakowem (dr Stefanowicz). Ma ustalone już wszytsko na czwartek-piatek, nie przyjmie mnie, a potem wyjeżdzą na 10 dni. Czyli mogę się zapisac na 21 października
![]()
Jedynym wyjściem na tę chwilę - a czas naprawde goni - jest dr. Gierkowa - jutro rankiem jedziemy,
Mała ma już całkiem zarosniete lewe oczko - już wieczorem nie byłam w stanie ro "rozrewac". Prawe sukcesywnie zarasta. Błyskawicznie niestety. Jedynym wyjściem jest, jak powiedziała moja wetka, błyskawiczna interwencja chirurgiczna - bo, zapomniałam! - Luneczka ma na dodatek "małoocze".
Malenka jest naprawde maleńka - dzis ważyła 380 gram. Nie wiem czy jakiś wet podejmie wyzwanie.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 59 gości