Magdulka pisze:o kurcze...jeszcze szczeniaczki ?! ;((
Czyli, raczej koty nie chodzą tam do szopki?
Jutro postawię 1 mniejszy domek, jeśli jakoś się zmieści do samochodu. w planach jest też taki karmniczek dla kotów, żeby jedzonko im nie mokło, bo coś tam ludzie im zostawiają na cmentarzu...ale czy to się sprawdzi?
Nie wiem jak pomóc tym cmentarzowym kotom, współpracować nie chcą, a tu jeszcze jakieś biedne pieski... Czy zawiadamiać schronisko w Hajnówce? Ponoć nie dzieje się tam najlepiej, a i z prywatnej posesji psa przecież nie wezmą
Magdulka koty jak najbardziej chodzą do tej szopy na działce przylegającej do cmentarza, wczoraj jak przelazłam przez płot to jeden z młodych kotów siedział na psiej budzie, bo na tej działce przylegającej do cmentarza są dwie duże psie budy i myślę, że do tych bud można śmiało wrzucić jakieś ścinki polarowe i koty będą z tych bud korzystać
Magdulka o której godzinie planujesz być jutro na cmentarzu? może ja bym podjechała na cmentarz i pomogłabym postawić tą kocią budkę? ja mieszkam na Mickiewicza 190 na cmentarz mam 2 kilometry ze swojego osiedla, mogę podjechać na cmentarz rowerem i kolejne pytanie gdzie chcesz postawić tą budkę dla kotów?
szczeniaki, które wczoraj znalazłyśmy z pinokio_ są na jednej z działek między Hoopami a cmentarzem, a nie na tej działce przylegającej do cmentarza, jeśli szczeniaki zgłosi sie do Urzędu Miasta w Bielsku do szczeniaki odłowi schronisko w Radysach, do schroniska w Hajnówce nawet nie ma po co dzwonić w sprawie szczeniaków, bo kierownik schroniska w Hajnówce zgłosi szczeniaki do Urzędu Miasta w Bielsku Podl. i również schronisko w Radysach przyjedzie po szczeniaki, schronisko w Hajnówce odławia psy tylko z terenu miasta Hajnówka a jak ktoś dzwoni do schroniska w Hajnówce i prosi o pomoc dla psów z Bielska to kierowniczka mówi, żeby zgłosić odłowienie psa do UM w Bielsku albo sama dzwoni do UM w Bielsku i mówi, że jest do odłowienia z danego miejsca pies.
za tym drewnianym ogrodzeniem są dwie psie budy, oprócz tego z boku szopy jest zrobione wejście przez które koty mogą bez problemu wejśc do szopy, szopa nie jest zamknięta na kłódkę i można do niej wejść i postawić tam kocie budki, budki można też postawić w garażu, który jest obok szopy, tylko trzeba trochę na bok odsunąć graty, które walają się po tym garażu.

Magdulka karmnik, który chcesz postawić dla kotów można postawić przy tej kociej budce, która stoi w zagajniku a z kocimi budkami przedostać się na tą działkę sąsiadującą z cmentarzem i budki postawić w tej szopie lub garażu, koty przez śnieg się przebiją a jak budki postawi się pod gołym niebem na cmentarzu to jak spadnie śnieg to zasypie budki na maksa i koty nie będą mogły do nich wejść, to jest tylko moja rada a zrobisz jak uważasz
issey32 pisze:Sylwia, ale z Ciebie akrobatka.
Jakie szczeniaki![]()
Idę na fejsa.
już myślałam, że tak będę wisieć na tym płocie