Boo pisze:Czy ktoś jest chętny na "starą", trójkątną wersję Orijena? Przetestowałam małą, nową a jak zamówiłam 7kg to dostałam starąCo gorsza skapnęłam się po otwarciu paki
Nowego jadły, trójkątnego nihuhu
Czy to paka z zooplus? Bo je też przetestowałem z keko.pl 340 gr nowego Orijenu (bardzo smakowity), a wczoraj przyszła paka 7kg (bardzo zbita) z końca grudnia 2012r. i widze, że ma stary lepszy skład (więcej tauryny 0,5%) więc szkoda mi oddawać, bo kupiłem ze zniżką. Jeszcze nie otworzyłem.
Czy te chrupki obok innego kształtu różnią się zapachem lub smakiem? Dlaczego koty nie chca ich jeść? (wiem, że z nimi nigdy nie wiadomo, ale podobno zapach ma znaczenie). Skład poza tauryną jest chyba taki sam. Moja wazna jest do końca marca 2014.
Ogólnie to "poszukuje" chętnego z Warszawy lub południowych przedmieść na wspólne kupowanie tych duzych worów Orijena. te 2kg są cenowo zdecydowanie "przeszacowane", co właśnie widać po cenie 7kg wora. Orijen korzysta z popularności karmy w bogatszej Europie zwłaszcza szał na Orijen jest w UK.