Czy ty choć raz na jakiś czas masz zamiar pojawić się na swoim wątku

Gdzie są foty kociastych i Żabulki? No gdzie ja się pytam?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Grosziwo pisze::oops:![]()
![]()
będą , może nawet dziś![]()
![]()
![]()
Częściej bywam u Tyskich Mruczków niż na swoim wątku, ale tam tyle jest do zrobienia, tyle potrzeba pomocy
Ewa L. pisze:Grosziwo pisze::oops:![]()
![]()
będą , może nawet dziś![]()
![]()
![]()
Częściej bywam u Tyskich Mruczków niż na swoim wątku, ale tam tyle jest do zrobienia, tyle potrzeba pomocy
WiemTeż tam od czasu do czasu zaglądam choć nie piszę
yolaantaa pisze:Podczytuję wątek,piękny widok razem trzymającej się gromadki,a ja mam straszny dylemat...Od może 2 tygodni widuję pod blokiem kotkę,ma może 5 lub 6 miesięcy i jest bardzo ufna.podejrzewam,że ktoś ją wyrzucił,bo typowo dziki kot nie jest tak ufny...Pani z cukierni ją dokarmia,pomagam jej w tym i w ubiegłą sobotę postanowiłam ją zabrać i przynieśc do domu,bo było mi jej żal no i mój blok od cukierni dzieli ulica przez którą ona przechodzi...Tez mam kota i psa i mój kot tak na nią warczał i syczał,bił ją łapką,a ona miauczała pod drzwiami i przeraźliwie chciała wyjść,tylko nie wiem czy dlatego,że posmakowała już wolności,czy ze względu na mojego kota,tak,że musiałam ją z powrotem zanieść pod tą cukiernię..Cały czas o niej myslę i boję sie o nią,jest taka przylepka niesamowita w porównaniu z moim kotem,zapadła mi w serce...Pytamy naokoło,czy ktoś nie chce kotka,ale wiadomo jak to jest,albo ktos ma już za dużo,albo nie chce...Tak mi żal tej kruszynki,idzie zima,jak ona sobie poradzi...Może ktoś ma jakiś pomysł,doradzi coś,znajdzie jakieś rozwiązanie,bo ja chyba zawału dostanę,tak sie o nią martwię i żal mi skarbeczka...
Ewa L. pisze:Hej!
I znów zaniedbujesz wątek![]()
Ani nowych fotek ani nowych wieści jak się Zabulka czuje....nic - kompletnie nic![]()
Co wchodzę i nic nie ma to chce mi się![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grosziwo pisze:Ewa L. pisze:Hej!
Ani nowych fotek ani nowych wieści jak się Zabulka czuje....nic - kompletnie nic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przepraszam ale ciągle mam deficyt czasua na dodatek dziś ktoś podrzucił mi na wycieraczkę kociaka ... właśnie zakładałam mu wątek , już napisałam długaśny post i diabli wszystko wzięli... siadł mi na chwile internet
Ewa L. pisze:Grosziwo pisze:Ewa L. pisze:Hej!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przepraszam ale ciągle mam deficyt czasua na dodatek dziś ktoś podrzucił mi na wycieraczkę kociaka ... właśnie zakładałam mu wątek , już napisałam długaśny post i diabli wszystko wzięli... siadł mi na chwile internet
Ludzie są podli....przecież sam do ciebie nie przyszedł
phantasmagori pisze:Wiedzieli komu podrzucić![]()
Czekam na wątek kociątka. Będziemy kibicować i trzymać![]()
U mnie też dwie maleńkie dziewuszki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 8 gości