Mały słodki kociak Franek JUŻ MA swój domek!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 10, 2013 11:25 Mały słodki kociak Franek JUŻ MA swój domek!

Mam na imię Franek. Urodziłem się na ulicy skąd zostałem zabrany (wraz z moją mamą i rodzeństwem) jako kilkutygodniowe kociątko przez dobrą duszyczkę.

Gdyby nie ona, pewnie zginąłbym na ulicy...
Ale los postanowił dać mi szansę :)

Byłem wygłodzony, brudny, zziębnięty i miałem chore oczy.
Okazało się, że to niegroźna infekcja, po której nie ma już śladu. Zostałem dwukrotnie odrobaczony i dwukrotnie zaszczepiony.

Dziś jestem zdrowym, 5-cio miesięcznym i pełnym sił kocurkiem, który bardzo pragnie swojego domku na stałe.
Uwielbiam się bawić, przytulać, słodko mruczeć nad uszkiem, ale do moich ulubionych zabaw należą też psoty i to mój przyszły opiekun musi brać pod uwagę. Jestem bardzo towarzyski dlatego mogę zamieszkać w domu, gdzie jest już inny kot, wtedy na pewno bym się nie nudził.
Wiem do czego służy kuweta, znam domowe zwyczaje, jestem czysty i zadbany.

Jeśli szukasz przyjaciela, takiego na czterech łapach, który ZAWSZE będzie Tobie oddany, może przygarniesz mnie?

W swoim krótkim życiu przeszedłem już wiele. Ale tak niewiele potrzeba mi do szczęścia....
Szukam domu na dobre i na złe. Takiego, który się mną nie znudzi, jak przestanę być słodkim kociakiem. Takiego, gdzie będę miał zawsze pełną miskę i zapewnioną odpowiednią opiekę w zdrowiu i chorobie.

Jeśli chcesz przygarnąć Franka, skontaktuj się z nami:
Kasia 883 XXX XXX lub Karolina 517 XXX XXX

Warunkiem adopcji kocurka jest deklaracja kastracji w odpowiednim wieku.

Przed adopcją prosimy o udzielenie zgody na wizytę i rozmowę z wolontariuszem w domu przyszłego opiekuna.

Adopcja jest bezpłatna, adoptowanego od nas kota sami dowozimy do nowego domu :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw sty 16, 2014 18:57 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 5 razy
Powód: usunęłam nr telefonów

Karolina J

Od: Pon wrz 16, 2013 10:28

Post » Czw paź 10, 2013 11:57 Re: Mały słodki kociak Franek pilnie szuka swojego domu!

Cudny kocurek :)
Za szybkie znalezienie dobrego domku :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 10, 2013 12:15 Re: Mały słodki kociak Franek pilnie szuka swojego domu!

Dziękujemy, na pewno się przyda :)

Karolina J

Post » Pt paź 11, 2013 9:35 Re: Mały słodki kociak Franek pilnie szuka swojego domu!

zaznaczę sobie :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt paź 11, 2013 9:44 Re: Mały słodki kociak Franek pilnie szuka swojego domu!

Hej zapomniałam napisać, że maluchy mają swoje wątki.
Ale już wiesz, także jest ok.

Może w ten sposób będzie łatwiej znaleźć opiekuna chociaż dla jednego. Póki co to nie ma zainteresowania, nikt nie dzwoni, także już sama nie wiem co robić.

Trzymamy kciuki i mamy nadzieję, że uda się znaleźć dla maluchów stały dom.
Ostatnio edytowano Pt paź 11, 2013 9:44 przez Karolina J, łącznie edytowano 1 raz

Karolina J

Post » Pt paź 11, 2013 9:44 Re: Mały słodki kociak Franek pilnie szuka swojego domu!

Jedyny chłopaczek w rodzinie :D
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw lis 28, 2013 14:04 Re: Mały słodki kociak Franek pilnie szuka swojego domu!

A może kilka słów o Franku...:

Franek to taki rozkoszny koci przytulas, gdy się go głaszcze jego mruczenie przypomina ćwierkanie ptaków :D Jest bardzo energiczny i przyjazny. Franek uwielbia gonitwy ze swoją siostrą Małą Mi. Należy do kotów łóżkowych bardzo lubi wylegiwać się w pościeli, najlepiej w towarzystwie człowieka, którego przy okazji ogrzewa swoim małym ciałkiem. Franek lubi chować się w torbach i kartonach wszelkiego rodzaju. Pazurki ostrzy na drapaku ale mimo wszystko czasem może zaatakować kanapę :lol:

Franek jest wesołym, dość spokojnym kotkiem. Z pewną dozą nieśmiałości podchodzi do drzwi czasem odważy się wyjść na korytarz ale tylko za swoja siostrą, dlatego też trzeba uważać żeby przypadkiem się nie wykradł na zewnątrz. Bardzo lubi oglądać świat za oknem. Bardzo interesują go muchy latające po domu, lubi wtedy na nie zapolować :)

Franek 12 listopada przeszedł zabieg kastracji, po którym bardzo szybko wrócił do formy a w szczególności do zabaw. Jest nauczony korzystania z kuwetki. Franek jest zdrowym półrocznym Kocurkiem, został zaszczepiony dwukrotnie. Jest odrobaczony, posiada książeczkę zdrowia z wpisami od weterynarza.

Karolina J

Post » Czw sty 16, 2014 12:34 Re: Mały słodki kociak Franek pilnie szuka swojego domu!

Ogłaszam, że Franek zostaje u mnie!

Oficjalnie informuje, że Franio ma swój stały kochający dom tak jak jego siostra Mała Mi :) \

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Karolina J

Post » Czw sty 16, 2014 13:42 Re: Mały słodki kociak Franek pilnie szuka swojego domu!

Gratulacje :piwa:
I wielu szczęśliwych lat razem :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 16, 2014 14:00 Re: Mały słodki kociak Franek pilnie szuka swojego domu!

Przepiękne rodzeństwo i przepiękne zakończenie tej historii :D :1luvu:
Bądźcie wszyscy razem bardzo, bardzo szczęsliwi :1luvu: :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw sty 16, 2014 15:24 Re: Mały słodki kociak Franek pilnie szuka swojego domu!

Bardzo dziękujemy, wspomnę tylko, że mama maluchów też jest z nami no i jeszcze nasz kot "pierworodny" :) Także duża ta nasza "kocia" rodzinka :)

:1luvu: :kotek:

Karolina J

Post » Czw sty 16, 2014 15:39 Re: Mały słodki kociak Franek pilnie szuka swojego domu!

Aż by się chciało zobaczyć zdjęcia tej czwóreczki :)
Ostatnio edytowano Czw sty 16, 2014 18:58 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Kot w DS - przeniosłam na Nasze Koty.

szaraczki

Od: Pt lis 27, 2009 15:44

Post » Czw sty 16, 2014 22:17 Re: Mały słodki kociak Franek JUŻ MA swój domek!

ojeeeej gratulacje <3333

faxcooks

Od: Wto lip 02, 2013 8:47

Post » Czw sty 16, 2014 22:23 Re: Mały słodki kociak Franek JUŻ MA swój domek!

Jutro postaram się wrzucić zdjęcia całej bandy :-)

:D

Karolina J

Post » Czw sty 16, 2014 22:41 Re: Mały słodki kociak Franek JUŻ MA swój domek!

Karolina J pisze:Jutro postaram się wrzucić zdjęcia całej bandy :-)

:D

Super :D :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

[następna]