Alienor pisze:Pomożecie Kinnia szukając DT (z zabezpieczonymi oknami itp) dal Orfeusza, Niuńka, Kropka (tych dwóch - po wyprowadzeniu na prostą) i psa Miszki z lękiem separacyjnym i felernym sercem. Bo ona nie ma komu/gdzie ich przekazać na miejscu a jej dom to nie pałac z 30tką służby niestety

.
tego mi bardzo potrzeba bo duzo tych futer a miejsca już dawno nie ma .....
co innego jeden, dwa tymczasy ... ale tyle?
prosze o pomoc .... w szukaniu DT, Ds co da radę ....
Kropek trzyma się ....
Kocurek znaleziony wczoraj przez koleżankę odszedł jej na rękach [*] ... to 6-8 miesięczny kocurek, bardzo wychudzony, srebrny, musiał długo leżeć na chodniku prze bankiem .... pochowany jest w lesie obok domu przyjaciółki mojej koleżanki, przy wielkim kamieniu pod mchem, na polance pomiedzy świerkami ....
Za chwilę Niuniek może tam obok leżeć .... bo bedzie miał "wypadek"
Niuniek był usmarowany czymś wymieszanym z piaskiem co było krwią ale nie jego na szczęście ..... w nocy go dokładnie obejrzałam ..... nie wiem gdzie on był i co się z nim działo ..... on na szczęście jest cały ... to co miał na futerku .... nie chcę mysleć skąd i czyja ta krew była .... wystraszył mnie potwornie jak wylazł z tych krzaków, z ciemnosci ....
Niestety ..... Alienor ja nie mam gdzie trzymac Niuńka .... nie mam .... ogladałam go i czysciłam w suszarni .... tam spedził noc do nad ranem, a ja mało nie zeszłam, że ktoś go tam znajdzie .... rano poszedł do lecznicy na ciach.... nie mam gdzie .... nie mam gdzie go umieścić .... nie mam ....
dlatego napisałam, że może i Niuniek bedzie lezał przy kamieniu obok kocurka [*] bo ja juz nic nie mogę ....