Zobaczymy czy się sprawdzi, a o tym co napisałaś że nigdy nie należy się bawić rękami czy nogami z kotem to święta prawda. Ja tego nigdy nie robię, jestem zła na znajomych jak przychodzą i bawią się z nim rękami bo psują mi efekt edukacyjny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blodka pisze:Tak, to prawda z tą kawą,zrobiłam sobie teraz drugą i jak widzi ten kubek przez który się dziś sparzył jak wsadził nochala do gorącej kawy to go omija z daleka.![]()
No i zaczęła się jazda z roślinami doniczkowymi- wspina się na kanapę a za nią na parapecie mam moje juki , jeży się do nich i wydaje odgłos-coś na modłę "KA!! KA!!! KA!!!" a potem chce walczyć z liśćmi.
A takie piękne miałam drzewa w domu....![]()
![]()
Jako że dziś zaczynam ostatni rok studiów zaocznych, muszę wybyć za chwilę na uniwerek niestety i pożegnać was moje drogie, przedtem jednak skoczę i ugotuję mu mięsko z kurczaczka za którym przepada:D
Do zobaczenia wieczorem , życzę wszystkim udanego weekendu, ja niestety nie będę go miała bo sobota i niedziela co dwa tygodnie muszę plaszczyć tyłek na aulach i słuchać belfrów:) Tylko że jak mam wyjść jak Kotałka mi leży słodko na kolanach i śpi.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości