Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 05, 2013 23:34 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

Trzymam mocno kciuki za łapanie, ale z maleńkiej też bardzo się cieszę! Świetna robota, Najszczęśliwsza. :1luvu:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Nie paź 06, 2013 9:04 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

Cóż...

Malutka w stresie ogromnym, mimo, że bezpieczna w ciepłej łazience.
Pojawiła się biegunka, kicia nic nie je, nie pije.
Były 4 placki wykonane przez noc, a ona w jednym z nich siedziała :(

Moje zdanie na ten moment jest takie, by ciachnąć, zagoić i odwieźć do domu.

edit: piąty placek.
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Nie paź 06, 2013 10:15 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

:(
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie paź 06, 2013 10:56 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

ZJADŁA!!!

najszczesliwsza

Post » Nie paź 06, 2013 11:03 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

Może będą z niej koty.
U mnie niestety zaraz czeka ją dodatkowy stres, ale będę się starała, by jak najmniejszy.
A jak zmywałam, to takiego bączka puściła, że aż mi się zmywać odechciało.
Niestety na robale nic nie mam :(

najszczesliwsza

Post » Nie paź 06, 2013 18:31 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

I jak koteczka?
Obrazek

Goyka

Post » Nie paź 06, 2013 18:47 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

Stres okazał się nie stresem, koteczka poznała bardzo miłą Panią z Warszawy, Pani z miejsca się zakochała i tylko czekała, aż skończymy, by iść obejrzeć piękność.

Koteczka kuwetkuje, leży na pralce i ma wywalone na wszystko. Daje się miziać. Mruczy.

Cudowna transformacja, mam nadzieję, że nie w wyniku ciągu wstecznego tlenku węgla :lol:

Niedługo, bo jak szacuję za 30 min przejmie ją Zosik. Mój TŻ podrzuci kocię limuzyną, by dupka nie zmarzła.

Obrazek

A tutaj fotorelacja z wizyty w Nowym Folwarku :)

https://picasaweb.google.com/1036507283 ... wyFolwark#

najszczesliwsza

Post » Nie paź 06, 2013 22:44 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

Piękne te koty :1luvu: szkoda ich , może chociaż budki udałoby sie dla nich tam postawić na zimę :( a Kotenka cudna , czyli jeszcze jeden został z rodzeństwa ten z ciemnym noskiem. ?

Edit: tricolorka wyglada na ciężarna :(
Obrazek

Goyka

Post » Nie paź 06, 2013 22:59 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

Tri ma właściciela, ona tam w gości przychodzi...

A to z noskiem, to jest Panda.

:mrgreen:

No i małe u Zosik, mam łazienkę! Mam łazienkę! :ryk:

najszczesliwsza

Post » Nie paź 06, 2013 23:15 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

A ja o tym mowię

[quote="berni"]Jeśli się odnalazł to DT będzie poszukiwał ten oto koteczek Obrazek

On podobno był z tych ciekawskich i bardziej odważnych jak Zakapiorek, więc może też się tak szybko i tak cudownie oswoi..bo Zakapiorek to pobija sam siebie- obcy nie robią na nim wrażenia, sam domaga się głaskania, przychodzi na kolana etc. jakby od zawsze był z człowiekiem-niesamowity malec.
Obrazek

Goyka

Post » Pon paź 07, 2013 8:13 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

Ona może tak wyglądać, bo one wszystkie z tego miotu mają takie brzuszki okrągłe i do tego są troszkę puchatkowate.

Mała siedzi sobie spokojnie w łazience w koszyczku. Je, pije, kupka. Wczoraj po transferze kupal był rzadki, ale dostała na razie samo suche i dzisiaj rano kupa już była ładniejsza - przypominała kupę z prawdziwego zdarzenia ;)
TŻ ma prikaz kupić cycki z kurczaka, więc jej ugotuję jak wrócę po pracy.
Podjedzie też do weta po odrobaczacza.
Generalnie tż przyjął ją bardzo spokojnie. Właściwie to nic się nie odezwał.... :roll:
Ale rano przyłapałam go na mizianiu małej :mrgreen:
Małe nie protestuje, mruczy i przytula się.
Będzie ok :ok:

Edit: Małe stwierdziło, że kupę robi się w kącie przy umywalce. Przestawiłam tam kuwetę, więc dzisiaj rano już urobek był w tejże, chociaż nie omieszkała zrobić też siooo obok kuwetki. Biorąc pod uwagę, że między kibelkiem, a umywalką jest miejsce o powierzchni mniej-więcej 40cm kwadratowych, to stojąca tam kuweta zajmuje niemal całą wolną przestrzeń. Człowieki muszą więc siusiać uważając, co by nóg w kuwetę nie wsadzić... :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pon paź 07, 2013 9:05 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

:) super akcja dziewczyny :ok: :ok: fajnie by było jakby udało się złapać jeszcze tego braciszka ostatniego, a dorosłe wysterylizować i misję Nowy Folwark można byłoby uznać za complete :ryk:
Obrazek

Goyka

Post » Pon paź 07, 2013 11:04 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

TŻ właśnie dzwonił z gabinetu i wet powiedział, że jest za mała na sterylkę.
Odrobaczamy się więc tylko na ten moment i likwidujemy świerzba, bo ma oczywiście pokaźnego (rodzinne to u nich widzę ;))

Edit: Wieczorem wrzucę fotorelację z wizyty w Domku Laluni :D Proszę przygotować solidne ochy i achy.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pon paź 07, 2013 11:09 Re: Koteczka bez oczu-cd akcji..potrzebne DT dla maluszków

tak właśnie mówiłam, że za mała. sterylkę się robi koło 5-6 miesiąca, a ona ma pewnie ze 3 max 4 :) ja poproszę też o fotki obecnej tymczasowiczki żeby ochów i achów było pod dostatkiem
Obrazek

Goyka

[poprzednia][następna]