TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 04, 2013 20:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Justyś nie mogę wyświetlić fotek Bazylka. Musisz posłać jeszcze raz :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt paź 04, 2013 20:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Justyś nie mogę wyświetlić fotek Bazylka. Musisz posłać jeszcze raz :(

Wiem że coś jest nie tak , dwa razy wysyłałam i nie wiem co sie dzieje , bo w wysłanych też mi sie nie wyświetla , zaraz jeszcze raz wysle ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt paź 04, 2013 20:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:A ja wrzucę małych Justysiowych zapaśników :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cudne, kochane CUDACZKI !!!
Noemi,Węgielek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Pt paź 04, 2013 21:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Ciela odchowanie (żeby w ogóle przeżył) wymagało dużo zachodu - możesz przeczytać na moim wątku. Pierwszy złodziej, rozrabiaka, powsinoga i wandal. I która miska pełna to jego - aż go muszę czasem odganiać, bo jeszcze swojej nie zjadł, a cudze lustruje :evil: . Dziur w plecach, nogach, siniaków nabitych jak usiłowałam gada nie nadepnąć, rozrób, zalanego monitora (starego na szczęście) i telewizora oraz próby zelektrolokutowania mnie to nawet nie liczę. A przy tym z torbielami w obu nerkach i jedną ma od maleńkości powiększoną :( . Kontrole co pół roku. Do d.py to :(
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt paź 04, 2013 21:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Alienor pisze:Ciela odchowanie (żeby w ogóle przeżył) wymagało dużo zachodu - możesz przeczytać na moim wątku. Pierwszy złodziej, rozrabiaka, powsinoga i wandal. I która miska pełna to jego - aż go muszę czasem odganiać, bo jeszcze swojej nie zjadł, a cudze lustruje :evil: . Dziur w plecach, nogach, siniaków nabitych jak usiłowałam gada nie nadepnąć, rozrób, zalanego monitora (starego na szczęście) i telewizora oraz próby zelektrolokutowania mnie to nawet nie liczę. A przy tym z torbielami w obu nerkach i jedną ma od maleńkości powiększoną :( . Kontrole co pół roku. Do d.py to :(

O rany , to faktycznie przy Cielu to te odemnie tymczaski to pikuś , nie zazdroszczę , ale tez trzymam kciuki , aby Ciel zdrowiał i był choć o odrobinkę grzeczniejszy :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 04, 2013 21:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Ale takie najbardziej się kocha :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt paź 04, 2013 21:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Bazylek :D

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt paź 04, 2013 22:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Bazylek :D

Obrazek

Pięknie wygląda Bazylek w mięciutkiej pościeli :1luvu:
Chłopaku dużo szczęścia i miłości w nowy domku :ok:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Sob paź 05, 2013 1:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Bazylek :D

Obrazek

Dzięki za wstawienie fotki szczęśliwego Bazylka :ok:
Tak bardzo by sie chciało więcej i więcej i więcej takich adopcji ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 05, 2013 17:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

:ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob paź 05, 2013 21:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Miałam dziś tel w sprawie Sary , no i spotkałyśmy sie w parku, pani przyjechała ze swym 7 letnim synem , dwoma swymi pieskami i dwiema koleżankami .
Spotkanie było dość krótkie bo około 30 minut , Sara sie pani bardzo spodobała , ale gorzej z jej pieskami , York to jeszcze jako tako , choć też sie troszkę bał energii Sary , ale Shitzu to sie jej bardzo bał i kłapał zębami :( i był trzymany na rekach bo Sara jest bardzo żywiołowa . Pani mieszka na Szeregowcach koło Tychów , miała podać adres do wizyty przed adopcyjnej , ale chyba sie rozmyśliła , pewnie ją przeraziła energia Sary , choć tez była zaskoczona posłuszeństwem Sary , bo pozwoliłam sie jej oddalić za psem bardzo daleko , a na moje przywołanie przyszła i to szybko . zobaczymy czy coś z tego wyjdzie ...

Jeszcze raz musze iść karmić bezdomniaczki , mam na myśli tam gdzie mam prowizoryczną budkę , bo dziś cały czas siedzą tam menele i potem maja ubaw jak kot uciaka przed ich psami :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 05, 2013 21:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

:(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob paź 05, 2013 21:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Justa&Zwierzaki pisze:Miałam dziś tel w sprawie Sary , no i spotkałyśmy sie w parku, pani przyjechała ze swym 7 letnim synem , dwoma swymi pieskami i dwiema koleżankami .
Spotkanie było dość krótkie bo około 30 minut , Sara sie pani bardzo spodobała , ale gorzej z jej pieskami , York to jeszcze jako tako , choć też sie troszkę bał energii Sary , ale Shitzu to sie jej bardzo bał i kłapał zębami :( i był trzymany na rekach bo Sara jest bardzo żywiołowa . Pani mieszka na Szeregowcach koło Tychów , miała podać adres do wizyty przed adopcyjnej , ale chyba sie rozmyśliła , pewnie ją przeraziła energia Sary , choć tez była zaskoczona posłuszeństwem Sary , bo pozwoliłam sie jej oddalić za psem bardzo daleko , a na moje przywołanie przyszła i to szybko . zobaczymy czy coś z tego wyjdzie ...

Jeszcze raz musze iść karmić bezdomniaczki , mam na myśli tam gdzie mam prowizoryczną budkę , bo dziś cały czas siedzą tam menele i potem maja ubaw jak kot uciaka przed ich psami :evil:

chol..ne menele! wystrzelalabym ich! :evil:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Nie paź 06, 2013 1:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Też bym ich nie powiem co :evil:

A Czort od wczoraj od wizyty u weta do dziś do godzi 1 szwej w nocy nie wymiotował , ale znów zaczął, podałam mu leki aby na te wymioty , martwię sie o niego :(

A Prima dzis dostała kolejna dawke antybiotyku , no i kroplówkę , ale podczas niej wpadła w histerie i troszke mnie podrapała , biedna , jak ją te zęby muszą boleć :cry:

Miki tez dostał kolejna dawkę antybiotyku i jest juz wyraźna poprawa :)

A te dziś tyskie mruczki dostały od cioci Phantasmagori i jej TŻ duzo puszek kocich, betaglukanu , worków, i żeń szeń dla mnie :piwa: :1luvu: bardzo i to bardzo dziękujemy .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie paź 06, 2013 8:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Obrazek

Hej witam wszystkich: ludzi i tych ofutrzonych również .
Dawno mnie nie było, ale jakoś powoli zbieram się do życia i obiecuję wpadać do was, tak często jak
to na razie jest możliwe.
Z tego co widzę , żywiołowa Sara jeszcze u Justy - pamiętam ją :)
No tak... taki pies to byłby idealny, ale dla kogoś kto dużo biega np. - dla równie czynnego człowieka,
dbającego o formę , albo dla kogoś kto ma temperament i lubi długie spacery.
Nie jest to niemożliwe znaleźć takiego ludzia, ale zarazem i niełatwe.

W każdym razie mocno kibicuje Sarze.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

[poprzednia][następna]