Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Alienor pisze: No i zdaje się macie tak jak opisywała Neigh - zapach przyciągający każdą kocią biedę w okolicy. Po to, by mogła malowniczo paść czy wyłożyć się przed Wami i zwalić ten kłopot na Waszą głowę - "bo ja mam fajrant, dotelepałam się tam gdzie trzeba było".
alix76 pisze:Asiu, konstruktywna krytyka może brzmieć: "po co brałaś do siebie, skoro mogłaś wezwać/oddać/zadzwonić do ... [tu wstaw realne i pozytywne dla kota rozwiązanie]". Miałaś taką opcję?
violet pisze:alix76 pisze:Asiu, konstruktywna krytyka może brzmieć: "po co brałaś do siebie, skoro mogłaś wezwać/oddać/zadzwonić do ... [tu wstaw realne i pozytywne dla kota rozwiązanie]". Miałaś taką opcję?
ano właśnie...
alix76 pisze:Asiu, konstruktywna krytyka może brzmieć: "po co brałaś do siebie, skoro mogłaś wezwać/oddać/zadzwonić do ... [tu wstaw realne i pozytywne dla kota rozwiązanie]". Miałaś taką opcję?
ASK@ pisze:violet pisze:alix76 pisze:Asiu, konstruktywna krytyka może brzmieć: "po co brałaś do siebie, skoro mogłaś wezwać/oddać/zadzwonić do ... [tu wstaw realne i pozytywne dla kota rozwiązanie]". Miałaś taką opcję?
ano właśnie...
pewnie bym i miała gdzie dyrdnąć ... np na drugą stronę Otwocka albo co
To się nazywa dobra organizacja...Agneska pisze:ASK@ pisze:violet pisze:alix76 pisze:Asiu, konstruktywna krytyka może brzmieć: "po co brałaś do siebie, skoro mogłaś wezwać/oddać/zadzwonić do ... [tu wstaw realne i pozytywne dla kota rozwiązanie]". Miałaś taką opcję?
ano właśnie...
pewnie bym i miała gdzie dyrdnąć ... np na drugą stronę Otwocka albo co
hmmmm.... Czyli przez Wisłę do Konstancina?![]()
Jak znalazłam Fartula umierającego na środku otwockiej jezdni, to pan doktor (tfu) w Elwecie najpierw mi kazał dobrze trzymać tego kota do prześwietlenia, a potem mnie opitolił, że brałam jakiegoś dzikiego kota z drogi zamiast wezwać odpowiednie służby.
Pamiętaj, Asiu, trzeba zawsze wezwać odpowiednie służby.Ty wzywasz Janusza i Dankę, ja dzwonię do Ciebie...
Agneska pisze:Pamiętaj, Asiu, trzeba zawsze wezwać odpowiednie służby.Ty wzywasz Janusza i Dankę, ja dzwonię do Ciebie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości