Następna rozprawa dotycząca Wojciecha.L 24.02.2014 o godz.12

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 10, 2013 11:06 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... l?cookie=1

Przeczytajcie komentarze :)
Kamila, która się w jednym z nich wypowiada ma wiele nieprzyjemności z powodu zbieżności nazwisk. Jest potwierdzone, że nie jest to Kamila - dziewczyna Wojtka.

kikiriki

Od: Wto lip 02, 2013 19:49

Post » Sob sie 10, 2013 21:16 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Jeśli rzeczywiście ten typ nadal szuka kotów do adopcji, to jest to osoba bardzo zaburzona, więc najwyższy wymiar kary jest jak najbardziej uzasadniony, by choć na tyle przerwać jego proceder.. To zwyczajnie w głowie się nie mieści.. Rodzina powinna go zostawić samemu sobie, w końcu rujnuje pomoc, jaką chce (słusznie, bądź nie) mu udzielić.. Jak hazardzista, którego długi spłaca rodzina, a ten w tym samym czasie zaciąga nowe, skoro starych już nie ma.. Do czego to doprowadzi... Zrujnuje siebie i swoich bliskich..
Co do storn o przemocy, to niestety, są atrakcyjne dla osób z dysfunkcjami, za to bezmyślnych, takich, których stać na komentarz w stylu" " ha ha ha" , lub stek wulgaryzmów.. Niestety nadal bywa to normą w necie, co chwila wybucha afera, że jakaś młoda osoba popełniła samobójstwo na skutek netowego hejting'u , a jednak do dziś to zjawisko kwitnie... Można tylko reagować na zjawiska, zgłaszać kolejne... bez nadziei, że coś systemowo się zmieni.. Będą kolejni, z głupoty głównie.. człowiek, który tak działa, nie zastanawia się nad konsekwencjami tego, co zamieszcza w necie, jak nastolatka, która obnaża się przed kamerką netową dla poklasku.. nie myśląc, jaki to na nią i jej życie będzie miało wpływ.. To szczeniactwo netowe.. Nie mam FB, wiec nie mam jak zgłosić.
kikiriki pisze: http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... l?cookie=1

Przeczytajcie komentarze :)
Kamila, która się w jednym z nich wypowiada ma wiele nieprzyjemności z powodu zbieżności nazwisk. Jest potwierdzone, że nie jest to Kamila - dziewczyna Wojtka.

Może ktoś z bliżej sprawy sprostuje .. Szkoda dziewczyny, która nic nie ma z tym wspólnego, poza zbieżnością nazwiska i imienia.. U mnie w mieście jest pewnie (nie sprawdzałam) z jedna, jak nie parę osób o tych samych imieniu i nazwisku... Dziewczyna jest nagabywana, pojawiają się linki do jej FB .. bo zbieżność nazwiska i imienia, inne dane się nie zgadzają, a i tak nadal ktoś podaje namiary na nią.. to działa na korzyść prawdziwej dziewczyny W.L. , która na pewno niewiniątkiem, niepokalaną, nie była.. szkoda, że nadal jest poza zainteresowaniem służby ścigania :roll: Nie wspominając już o tym, że ktoś niewinny, nieświadomy, jest w taki sposób wciągany w tą aferę.. :(
Edit: Tak od dłuższego czasu się zastanawiam.. facet dostał nowe mieszkanie i chyba wtedy zaczął swój proceder... W domu rodzinnym, wychodzi na to, ze nie miał takich możliwości.. Mogę się mylić, ale to by świadczyło o tym, że jednak jego rodzina była normalna, w normie... Oby przejrzeli na oczy, może zasięgnęli opinij specjalistów, zamiast koncentrować się na tym, jak go wybronić, bez względu na to, co z nim jest.. bo takie podejście może na nich się zemścić i na nim. Nie pomogą, ale mogą spowodować, ze zanim oni odpuszczą, więcej istnień będzie cierpieć.. Dzięki nim.. Stąd naprawdę powinni się zastanowić, jak działać.
pwpw

Post » Nie sie 11, 2013 20:21 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Skopiowałam z facebooka :

Kochani ! Chcę was prosić o to żebyście cokolwiek robicie upewniali się czy o TĄ WŁAŚCIWĄ KAMILE L. chodzi !!! Z powodu zbieżności imienia i nazwiska bardzo ucierpiała dziewczyna Kamila L. z Zabrza ! Jak się domyślacie nie ma teraz łatwego życia i może ją to załamać . Kamila L. dziewczyna Wojciecha L. o którą chodzi nie jest z Zabrza !!! Tylko z Gorlic i studiuje w Krakowie ! Może być też więcej takich dziewczyn o tym samym imieniu i nazwisku i oby ich życie nie zmieniło się teraz w piekło ! Proszę upewniajcie się czy to na pewno ta Kamila ! Pozdrawiam! Zachęcam do przeczytania pierwszego komentarza pod artykułem z Dziennika Zachodniego !
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... ,id,t.html

kikiriki

Od: Wto lip 02, 2013 19:49

Post » Pon sie 12, 2013 3:02 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

kikiriki pisze:Skopiowałam z facebooka :

Kochani ! Chcę was prosić o to żebyście cokolwiek robicie upewniali się czy o TĄ WŁAŚCIWĄ KAMILE L. chodzi !!![/b][/b][/b] [/b]Z powodu zbieżności imienia i nazwiska bardzo ucierpiała dziewczyna Kamila L. z Zabrza ! Jak się domyślacie nie ma teraz łatwego życia i może ją to załamać . Kamila L. dziewczyna Wojciecha L. o którą chodzi nie jest z Zabrza !!! Tylko z Gorlic i studiuje w Krakowie ! Może być też więcej takich dziewczyn o tym samym imieniu i nazwisku i oby ich życie nie zmieniło się teraz w piekło ! Proszę upewniajcie się czy to na pewno ta Kamila ! Pozdrawiam! Zachęcam do przeczytania pierwszego komentarza pod artykułem z Dziennika Zachodniego !
http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... ,id,t.html

Ale jesli ktos podał jego dane i napisał że pesel jego poda na pw to raczej sa to konkretne dane.

majku33krakow

Od: Czw sie 14, 2008 17:47

Post » Pon sie 12, 2013 9:50 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Posty dotyczące zgłaszania i usuwania z FB stron propagujących nienawiść do kotów przeniosłam
:arrow: viewtopic.php?f=1&t=155421

Ostrzeżenie przed adoptującym ze Słupna koło Radzymina ( poszukuje dużych psów, podejrzenie, że na mięso) wydzieliłam do wątku
:arrow: viewtopic.php?f=21&t=155635
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pon sie 26, 2013 12:11 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Czy coś nowego w sprawie :?:
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Śro wrz 04, 2013 8:50 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

pewnie rozprawa będzie za niedługo, mam nadzieję, że wielu kociarzy się pojawi w Zabrzu na cichej demonstracji

21 maja Wojciech L. pisał też smsa do mojej sąsiadki, której robiłam ogłoszenie, kotów mu nie dała, dzwonił do niej niedawno komendant z Zabrza i pytał czy kotów od niej nie brał.

A teraz wielu kociarzy otrzymuje smsy od niejakiego głuchego, który chciałby kota, nr zaczyna się od 730..
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro wrz 04, 2013 8:58 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

ja dostałam od głuchej 8) ale pisała z 605 i maila miała ania......
pisała strasznie niegramatycznie

i bardzo ją interesowało czy będzie musiała kupić kuwetę...
(jak jej napisałam, ze ja jej swoje nie dam 8) to już nie odpisała)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob wrz 14, 2013 14:39 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Żadnych nowych informacji? Termin rozprawy jeszcze nie znany??
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Pon wrz 16, 2013 18:00 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Czy mogę prosić na pw nr telefonu z jakiego/jakich dzwoni? Bo ogłaszam Erysia i dzwonią różni ludzie.
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Śro paź 02, 2013 15:43 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Czy wiadomo już coś w tej sprawie? Kiedy rozprawa...?

angel.ek

Od: Pt lip 16, 2004 17:13

Post » Pt paź 04, 2013 8:28 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

bluerat pisze:Czy mogę prosić na pw nr telefonu z jakiego/jakich dzwoni? Bo ogłaszam Erysia i dzwonią różni ludzie.

Nr tel. zawsze moze zmienic, albo dzwonic z innego nr:/ To jest jakas masakra:(:(:(

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 40455.html

"Ostatecznie 28-latek wyszedł na wolność za kaucją i został objęty dozorem policji." Morderca wychodzi za kaucja???!!!
Przeciez to jest smieszne, ten kraj jest chory!!!

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Pt paź 04, 2013 12:52 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Zabrze już otrzymało etykietkę "tu mieszka morderca kotów" :( Oczywiście najbardziej "oberwie się" osobom o czystych zamiarach, chcących adoptować kota. Ja nie wydam żadnego kota (mam teraz koteczkę) do Zabrza, dopóki nie upewnię się że nie są to "znajomi i krewni" tego gnoja :x
Obrazek Obrazek Świat z marmuru <3
Mój świat runął. Nigdy już nic nie będzie takie samo... 31.05.2020 [']
Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym :)

phoenix6

Od: Śro wrz 18, 2013 22:25

Post » Pt paź 04, 2013 12:55 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

phoenix6 pisze:Zabrze już otrzymało etykietkę "tu mieszka morderca kotów" :( Oczywiście najbardziej "oberwie się" osobom o czystych zamiarach, chcących adoptować kota. Ja nie wydam żadnego kota (mam teraz koteczkę) do Zabrza, dopóki nie upewnię się że nie są to "znajomi i krewni" tego gnoja :x

A czy wiadomo skąd była ta dziewucha co mu pomagała, a która jest bezkarna?
Zresztą student też pochodzi z innej miejscowości, więc raczej nie ma problemu żeby zgłosić się jako "niezabrzanin"
Obrazek

Tyiga

Od: Śro maja 30, 2012 18:51

[poprzednia][następna]