Moderator: Estraven

kwinta pisze:Też się cieszę jak nie wiem co![]()
![]()
![]()

czitka pisze:Idźcie spać wreszcie![]()

elianka pisze:Jej, ja też się cieszę![]()
A dorosłe koty naprawdę robią kupę dwa razy dziennie. Ale nie takie maleńtasy, co całe jedzenie przerabiają na wzrost
Norku pisze:elianka pisze:Jej, ja też się cieszę![]()
A dorosłe koty naprawdę robią kupę dwa razy dziennie. Ale nie takie maleńtasy, co całe jedzenie przerabiają na wzrost
Przepraszam, że tak się wcinam... ale skąd ta informacja? Pytam serio...
Fart-Mini pisze:O RETY !!!
Napiszę zanim nakarmię !!!
Razem wrzeszczeliśmy !!!
Zrobił 5cm twardawych bobków !!!
Bye!, bye! WET-y !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Klepie mnie łapką po twarzy i miauczy głodny, idę nakarmić![]()
Aaaale mnie wytrzymał....
Kto ??? Pytam się Kto ??? powiedział, twierdzi że kot robi kupę dwa razy dziennie ???
Już do delikwenta idę ...![]()
![]()
MÓJ KOT robi qupala dwa razy na tydzień![]()
![]()
![]()
.MariaD pisze:Ilośc i wielkość urobku kuwetowego zalezy od tego na ile jest strawiony pokarm. Przy karmie zawierającej wiele składników, ktorych kot nie strawi (tzw. wypelniacze) kup będzie więcej, większe i miększe.
Przy karmie gdzie kot strawi z tego prawie wszystko (np. BARF, bezzbożówki z wysokiej półki), resztek do wydalenia będzie mało.
MariaD pisze:Ilośc i wielkość urobku kuwetowego zalezy od tego na ile jest strawiony pokarm. Przy karmie zawierającej wiele składników, ktorych kot nie strawi (tzw. wypelniacze) kup będzie więcej, większe i miększe.
Przy karmie gdzie kot strawi z tego prawie wszystko (np. BARF, bezzbożówki z wysokiej półki), resztek do wydalenia będzie mało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości