mir.ka pisze:ja nie mogę sie obejść bez owoców, co dzień muszę cos zjeść
a cukier brązowy to taki sam cukier tylko z trzciny cukrowej, a nie z buraków
Czyli przepłaciłam
Moderator: Estraven
mir.ka pisze:ja nie mogę sie obejść bez owoców, co dzień muszę cos zjeść
a cukier brązowy to taki sam cukier tylko z trzciny cukrowej, a nie z buraków
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

elianka pisze:Najgorzej chyba z chlebem. Kupujesz "ciemny" a dostajesz biały z barwnikiem

Milena_MK pisze:elianka pisze:Najgorzej chyba z chlebem. Kupujesz "ciemny" a dostajesz biały z barwnikiem
to klasyczny przykład!
elianka pisze:Mam maszynę do chleba, uwielbiam ją

Miraclle pisze:Chlebek to chyba najlepiej samemu piec z maki żytniej, albo orkiszowej. Można dodać ziaren i chlebek jak marzenie
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Milena_MK pisze:elianka pisze:Najgorzej chyba z chlebem. Kupujesz "ciemny" a dostajesz biały z barwnikiem
to klasyczny przykład!
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Basia to daj mi dobry przepis tylko bez zakwasu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości