Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Ale wysterylizowana jest..?
Może jej się zmiany nie podobają, dużo nowych kotów to też powód do stresu
issey32 pisze:Mizia – trójkolorowa księżniczka nie dla każdego...
Historia Mizi, to jak bajka o ‘Brzydkim Kaczątku’, które przeganiane i wyśmiewane, pewnego dnia okazało się pięknym łabędziem. I tak było z małą Mizi, która została znaleziona brudna i płacząca. Zaniedbane kocie dziecko wyrosło na piękną trójkolorową kocią księżniczką, o tajemniczym spojrzeniu.
Mizia jest aktywną kotką. Uwielbia wszelkie zabawy, jest ciekawa świata, mądra i niezależna. Ale potrafi się także przytulić, ‘pogadać’, dać całusa.
Koteczka szuka odpowiedzialnego domu, najchętniej z możliwością wychodzenia, który zadba o kocią księżniczkę i zapewni jej codzienną dawkę aktywności.
W końcu nie wiem, czy Panda to on, czy ona?
Panda – miś panda? Nie, kotek Panda...
Dostałem imię Panda, bo że niby taki trochę podobny do pandy jestem. A ja tylko taką śmieszną grzywkę mam, która zachodzi mi na oczko. Ale Panda może być i właściwie to mi się podoba to moje imię i cieszę się, że jakieś mam. Bo kiedyś nie miałem żadnego imienia i domu też nie miałem i w brzuszku pusto było. A teraz mam dach nad głową i towarzystwo mam i miseczka pełna na mnie czeka. Ale marzę o takim prawdziwym domku, tylko dla mnie, gdzie będę najważniejszy. Może być z innym równie fajnym kotem. Ten dom, znaczy się może być. Bo ja lubię towarzystwo i dobrą zabawę lubię i grzeczny jestem.
To co, mogę się do Ciebie wprowadzić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 113 gości