Wiejskie Kociambry-zima w koło

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 30, 2013 22:43 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

Zdrowia życzę :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto paź 01, 2013 7:57 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

Dziewczyny jest szansa że dzisiaj piec naprawią,mamy te wszystkie części łacznie ze śrubami
Przymrozki dają w kość szczególnie tu bo blisko wody to daje czadu
w domu tylko 13 stopni więc spałam pod dwiema kołdrami a Koty też pod kołdrą

Dziczki zjadły ciepły posiłek i były bardzo zadowolone,ale widmo zimy i mrozów mnie przeraża znowu

jutro do lekarza od rehabilitacji jesoo musze nie zapomnieć ,musze nie zapomnieć i tak w koło sobie powtarzam bo niestety pamięć mnie mocno zawodzi :oops:
tym razem chyba szyjny poleci do rehabilitacji,boli okrutnie i ledwo szyją ruszam
noga odpukać sprawniejsza po ostatniej serii zabiegów :)

W czwartek idę na wizytę do Lelarza pierwszego kontaktu i znowu trzeba było przeszło tydzień czekac alby się do niego dostać
cos okropnego w tym naszym OZ sie dzieje
mam zamiar porozmawiać sibie z Lekarką na temat Pań z recepcji bo tu chodzi o zdrowie ludzi a może i nawet życie a ich ciągłe pomyłki i pyskówki są nie do przyjęcia

Wczoraj też pogoniłam złodziejaszka,pijaczyna taka wlazł sobie do ogrodu i ładował w wory jabłka które były ułozone w kopce dla sarenek na zimę,no szczyt bezczelności,tyle sie narobiłam a ten sobie zabierał tak sobie :roll:

Przez kilka dni moge być z doskoku na forum
Kropa Ta moja Przyjaciłka wielka Psina jest po wycięciu guza,trzeba pomóc przy pielęgnowaniu bo Opiekunowie są wystraszeni i zieloni ,ale damy radę bo Kropa musi żyć
Kocham tego Psiaka mocno ,uwielbiam ją przytulać a tak groźnie przeciez wygląda i sąsiedzi sie jej boją a to Wielki Psiak z dobrym serduszkiem i jak Ona kocha Koty oj bardzo Kocha :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto paź 01, 2013 8:13 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

W końcu jakie wspólne cechy musicie mieć skoro przyjacióka :lol: Całe mnóstwo kciuków za piec za Kropę i za Ciebie

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Wto paź 01, 2013 8:17 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

aania pisze:W końcu jakie wspólne cechy musicie mieć skoro przyjacióka :lol: Całe mnóstwo kciuków za piec za Kropę i za Ciebie

Dzięki Aniu :)
no mamy wspólne cechy,obie jesteśmy duże i kochamy koty
Kropa to wspaniały pies
będzie mi okropnie smutno gdy starowinka odejdzie kiedyś za TM

Kociama

Post » Wto paź 01, 2013 8:49 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

:ok: :ok: za Kropę i za rehabiliację :ok: :ok: :ok: i żeby się ten piec udało naprawić :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto paź 01, 2013 12:15 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

Pogłaszcz ode mnie Kropę, proszę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto paź 01, 2013 15:54 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

moze z tego zimna cie kregoslup boli...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto paź 01, 2013 18:46 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

Mryczór, Ciociu :) Polizaj Kropę ode mnie!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 03, 2013 8:28 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

A co tu tak cicho?... ;)

Abigail^

Od: Śro wrz 11, 2013 21:30

Post » Czw paź 03, 2013 9:24 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

no właśnie....

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Czw paź 03, 2013 11:08 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

Abigail^ pisze:A co tu tak cicho?... ;)

No jak to - Kociama dogląda fachowców, Kropka po operacji (u właścicieli), karmi dzikulce, zajmuje się własnym stadem - trudno się dziwić, że potem sił i czasu na forum nie starcza. :ok: :ok: za całokształt :ok: :ok:

Alienor

Post » Czw paź 03, 2013 16:07 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

Nie, no to wiadomo przecież ;)....

Abigail^

Od: Śro wrz 11, 2013 21:30

Post » Czw paź 03, 2013 18:56 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

Jestem Kochani :1luvu:
wpadam tylko na chwilę bo zalatana jestem okropnie
Kropa czuje się lepiej i tak dalej do przodu
piec naprawiony i dzisiaj juz popołudniu ruszyło grzanie oj jak dobrze i pal licho że cała od sadzy ale cieplej jest i tak błogo
Zabiegi Rehabilitacyjne ustalone na 21 pażdziernika i tak przez 2 tygodnie
Przeziębiona jestem okropnie i mam gorączkę ale wyjdę z tego

Kurde pisałam posta i telefon
malitki rudy kotek gdzies na drzewie :( poradziłam by poprosili strażaka jakiegos żeby ściągnął
ja nie dam rady włazic na wysokie drzewo
kurde tyle maluszków po wsi lata że aż serce krwawi

Ściskam Was mocno
IWA

Kociama

Post » Czw paź 03, 2013 18:58 Re: Wiejskie Kociambry-Kaszlemy,kichamy i się leczymy

miau, Ciociu, mogę Cię przytulić?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]