Dziewczyny jest szansa że dzisiaj piec naprawią,mamy te wszystkie części łacznie ze śrubami
Przymrozki dają w kość szczególnie tu bo blisko wody to daje czadu
w domu tylko 13 stopni więc spałam pod dwiema kołdrami a Koty też pod kołdrą
Dziczki zjadły ciepły posiłek i były bardzo zadowolone,ale widmo zimy i mrozów mnie przeraża znowu
jutro do lekarza od rehabilitacji jesoo musze nie zapomnieć ,musze nie zapomnieć i tak w koło sobie powtarzam bo niestety pamięć mnie mocno zawodzi
tym razem chyba szyjny poleci do rehabilitacji,boli okrutnie i ledwo szyją ruszam
noga odpukać sprawniejsza po ostatniej serii zabiegów
W czwartek idę na wizytę do Lelarza pierwszego kontaktu i znowu trzeba było przeszło tydzień czekac alby się do niego dostać
cos okropnego w tym naszym OZ sie dzieje
mam zamiar porozmawiać sibie z Lekarką na temat Pań z recepcji bo tu chodzi o zdrowie ludzi a może i nawet życie a ich ciągłe pomyłki i pyskówki są nie do przyjęcia
Wczoraj też pogoniłam złodziejaszka,pijaczyna taka wlazł sobie do ogrodu i ładował w wory jabłka które były ułozone w kopce dla sarenek na zimę,no szczyt bezczelności,tyle sie narobiłam a ten sobie zabierał tak sobie
Przez kilka dni moge być z doskoku na forum
Kropa Ta moja Przyjaciłka wielka Psina jest po wycięciu guza,trzeba pomóc przy pielęgnowaniu bo Opiekunowie są wystraszeni i zieloni ,ale damy radę bo Kropa musi żyć
Kocham tego Psiaka mocno ,uwielbiam ją przytulać a tak groźnie przeciez wygląda i sąsiedzi sie jej boją a to Wielki Psiak z dobrym serduszkiem i jak Ona kocha Koty oj bardzo Kocha