Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hollis pisze:Weronika, to ja nakarmię Składową, a Ty nakarmisz PKP, skoro tam będziesz
itaka pisze:Hollis pisze:Weronika, to ja nakarmię Składową, a Ty nakarmisz PKP, skoro tam będziesz
To ja pojadę w takim razie dzisiaj z tymi budkami bo myślałam, że Ty dzisiaj karmisz![]()
I wtedy koty dwa dni będą miały jedzonko
LunaKlara pisze:nastepne dwa weekendy wpisz mnie Kasiu na sobote lub niedziele - jak bedzie lepiej.
kasia_5000 pisze:Grafik 30.09-06.10
PKP
pn. -
wt. - kasia_5000 (stały dyżur)
śr. -
czw. - Jarka (stały dyżur)
pt. -
sob. - LunaKlara
ndz. -
Składowa
pn. -
wt. - kasia_5000 (stały dyżur)
śr. -
czw. - kasia_5000 (stały dyżur)
pt. -
sob. - LunaKlara
ndz. -
Ktoś jeszcze chętny?
Hollis pisze:No i w końcu wyszło na to, że Weronika jednak za mnie zrobiła niedzielny dyżur. W takim razie wezmę poniedziałek następny (07.10) na PKP i Składowej, to wtedy zapełnię tę dłuższą lukę w systemie co-dwa-dniI z tym za 2 tygodnie też tak zrobię.
itaka pisze:Wszędzie pusto w miskach ... i na Składowej i na PKP.
Na Składowej nie za bardzo chcą jeść z tej szafki. Była dziewiątka głodna do tego stopnia, że kręciła mi się pod nogami. Kociak podszedł na długość ręki ale nie dał się dotknąć. Matka obserwowała mnie z metra.
Na PKP cztery koty, Języczka jakby ładniej wyglądała dzisiaj. Zaniosłam też jeszcze dwie budki. Cztery chyba wystarczą ? Co sądzicie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], Myszorek, puszatek i 56 gości