Fart-Mini pisze::1luvu: czitka![]()
Wprost brak mi słów.... Tygrys ma od dzisiaj super bawialnię, plac zabaw,
zatkało mnie...., a ile tam fajnych "myszek"
????
zdjęcie! zdjęcie! zdjęcie!! z Tygrysem oczywiście
Moderator: Estraven
Fart-Mini pisze::1luvu: czitka![]()
Wprost brak mi słów.... Tygrys ma od dzisiaj super bawialnię, plac zabaw,
zatkało mnie...., a ile tam fajnych "myszek"

za Tygryska i .... Ciebie 
rysiowaasia pisze:Odpoczywaj Tatusiu, odpoczywajNależy Ci się!
Wykonujesz kawał dobrej roboty!
Dlatego grzecznie czekamy na nowe wieści, pokornie, cierpliwie, bez nacisków

Fart-Mini pisze:Normalnie przerąbane, nie mam czasu spać, jeść, coś zrobić..., nie mówiąc o zdjęciach (pamiętam)
Teraz jeszcze mi mruczy i coś podmiaukuje, znaczy albo jeszcze papu, albo chce się bawić...
mziel52 pisze:Fart-Mini pisze:Normalnie przerąbane, nie mam czasu spać, jeść, coś zrobić..., nie mówiąc o zdjęciach (pamiętam)
Teraz jeszcze mi mruczy i coś podmiaukuje, znaczy albo jeszcze papu, albo chce się bawić...
Jeśli myślisz, że kociak z tego wyrośnie, to się niepotrzebnie łudzisz. Mam takiego nomen omen Szkrabka, odchuchanego od parotygodniowego malucha, i po trzech latach dalej tak się wydziera o wszystko, wdrukował sobie zachowanie pieszczoszka i skrzywdzonej sieroty. Obecność innych kotów niczego w tym wypadku nie zmieniła.

Bungo pisze:Jeśli mogę Ci coś doradzić, to nie pozwalaj smarkaczowi bawić się ludzkimi rękami. Się naumie i potem będzie gryzł całkiem wielkimi zębiskami, a i pazurki będą ciut większe i twardszeA oduczyć będzie trudno....
Plac zabaw od czitki z wygladu znam, alem bardzo ciekawa widoku Tygrysiątka w czasie zabawy

elianka pisze:albo po nosie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości