Teraz wzięłąm suchą sterill whiskas dla Alci i suchą z Winstona dla Kropci.
Jeszcze kupiłam zapas saszetek z whiskasa mięsne kąski
Teraz jak kupuję karmy to często zmieniam ,bo szybko im się nudzi i nie chcą jeść
Moderator: Estraven
Milena_MK pisze:ja tez muszę często zmieniac karmy, bo Elisha jest mega wybredna
Marcyśka pisze:Milena_MK pisze:ja tez muszę często zmieniac karmy, bo Elisha jest mega wybredna
Kropka zje wszystko a Ala musi mieć dopasowane np. nie zje mokrego z puszki tylko z saszetki
Milena_MK pisze:Marcyśka pisze:Milena_MK pisze:ja tez muszę często zmieniac karmy, bo Elisha jest mega wybredna
Kropka zje wszystko a Ala musi mieć dopasowane np. nie zje mokrego z puszki tylko z saszetki
dokładnie tak jak Elisha, musi byc gęsty sosik. Z puszki jak jej podaję żarełko to musze dolewać wody, ale to już nie to samo więc panna powącha, czasem zje, czasem nie zje i tak to już z nią jest.
Benio kochany zje wszystko
Marcyśka pisze:Ładowarka odnalazłą się![]()
![]()
I baterie juz się ładują

Marcyśka pisze:Wczoraj byłam w rossmanie i kupiłam zapas karmy dla kociaków![]()
Jeszcze kupiłam zapas saszetek z whiskasa mięsne kąski![]()
Teraz jak kupuję karmy to często zmieniam ,bo szybko im się nudzi i nie chcą jeść

mir.ka pisze:Marcyśka pisze:Wczoraj byłam w rossmanie i kupiłam zapas karmy dla kociaków![]()
a moim , i to wszystkim, posmakował ostatnio felix z rossmana, saszetki z galaretką
Milena_MK pisze:z mamą dzisiaj poszłyśmy do Biedrony zobaczyć za kotkowymi zabaweczkami, ale udało nam się upolować tylko jedną wędkę za 5,99 zł

Marcyśka pisze:mir.ka pisze:Marcyśka pisze:Wczoraj byłam w rossmanie i kupiłam zapas karmy dla kociaków![]()
a moim , i to wszystkim, posmakował ostatnio felix z rossmana, saszetki z galaretką
Niedawno byłą promocja w rossmanie ,że jak kupujesz jedno opakowanie felix 4x100g to drugie masz za 50%
Bardzo fajne były te saszetki ponieważ ładna konsystenca mięka i nawet mojej wybrednej Ali zasmakowało.
Jesli nie kupuję przez zooplusa karmy to w tedy w rossamnie bo mają fajny wybór karm i zawsze jakaś fajna promocja się trafi

mir.ka pisze:Marcyśka pisze:mir.ka pisze:Marcyśka pisze:Wczoraj byłam w rossmanie i kupiłam zapas karmy dla kociaków![]()
Niedawno byłą promocja w rossmanie ,że jak kupujesz jedno opakowanie felix 4x100g to drugie masz za 50%
Bardzo fajne były te saszetki ponieważ ładna konsystenca mięka i nawet mojej wybrednej Ali zasmakowało.
Jesli nie kupuję przez zooplusa karmy to w tedy w rossamnie bo mają fajny wybór karm i zawsze jakaś fajna promocja się trafi
podczas tej promocji kupiłam im 6 opakować, nie robię duzych zapasów w domu
kociakom to najlepiej smakuje jagnięcina
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 19 gości