Na sianko dla koni z fundacji Tara KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro wrz 25, 2013 20:06 Re: BIŻUTERIA - NA SIANKO DLA KONI Z FUNDACJI TARA

floxanna pisze:
AnnAArczyK pisze:Na samą myśl, że miałabym się przytulić do konia robi mi się gorąco, ale tylko dlatego, ze ja naprawdę się ich boję!
A, że kocham wszystkie zwierzorki to w skrytości marzę, że kiedyś będę miała okazję - bez lęku - takiego pięknego zwierzora pogłaskać:)
Ale i tak pół roku temu osiągnęłam sukces - przez ogrodzenie w asyście mojej znajomej i właścicielki - pogłaskałam....kucyka :ryk:
Byłam mocno zaskoczona jego ciałkiem miał taką gładką sierść (chyba tak się mówi o wierzchnim okryciu koni)? :mrgreen:
I nie pytajcie mnie ile nocy wcześniej nie przespałam wiedząc, po co zostałam do niej zaproszona :mrgreen:

Końska sierść letnia jest gładziutka i błyszcząca, a zimowa to taki puchaty polarek. A najmilsze w dotyku są chrapy :)

Prawdę prawi. Buziaki w chrapy rządzą! :mrgreen:
Ja jestem dodatkowo ganaszofilem. Kocham macać, głaskać i całować! :twisted:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Śro wrz 25, 2013 20:08 Re: BIŻUTERIA - NA SIANKO DLA KONI Z FUNDACJI TARA

Zosik pisze:
floxanna pisze:
AnnAArczyK pisze:Na samą myśl, że miałabym się przytulić do konia robi mi się gorąco, ale tylko dlatego, ze ja naprawdę się ich boję!
A, że kocham wszystkie zwierzorki to w skrytości marzę, że kiedyś będę miała okazję - bez lęku - takiego pięknego zwierzora pogłaskać:)
Ale i tak pół roku temu osiągnęłam sukces - przez ogrodzenie w asyście mojej znajomej i właścicielki - pogłaskałam....kucyka :ryk:
Byłam mocno zaskoczona jego ciałkiem miał taką gładką sierść (chyba tak się mówi o wierzchnim okryciu koni)? :mrgreen:
I nie pytajcie mnie ile nocy wcześniej nie przespałam wiedząc, po co zostałam do niej zaproszona :mrgreen:

Końska sierść letnia jest gładziutka i błyszcząca, a zimowa to taki puchaty polarek. A najmilsze w dotyku są chrapy :)

Gorzej, jak się zdarzy nagłe bliskie spotkanie trzeciego stopnia z ganaszem ;)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Śro wrz 25, 2013 20:24 Re: BIŻUTERIA - NA SIANKO DLA KONI Z FUNDACJI TARA

floxanna pisze:
Zosik pisze:
floxanna pisze:

Gorzej, jak się zdarzy nagłe bliskie spotkanie trzeciego stopnia z ganaszem ;)

Ano. Ale to się zdarza też przy całowaniu chrapek. Cóż... miłość zniesie każdy ból... :roll:
:mrgreen:

My tu gadu gadu, a siano się samo nie kupi i nie przywiezie.

Kto jeszcze chętny do pomocy?

Jeżeli kupicie kolczyki za symboliczne 3,2zł, to macie dla koni taką kostkę siana, że pod pachę się nie zmieści! :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw wrz 26, 2013 7:58 Re: BIŻUTERIA - NA SIANKO DLA KONI Z FUNDACJI TARA

Dzień dobry :)

Zapraszam czwartkowo. Zimno i coraz paskudniej, musimy zdążyć z zakupem sianka, zanim koniki z pustymi brzuszkami nam pomarzną!
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw wrz 26, 2013 11:56 Re: BIŻUTERIA - NA SIANKO DLA KONI Z FUNDACJI TARA

12.80 zł [ 4 kostki ] za nr.1 :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw wrz 26, 2013 13:25 Re: BIŻUTERIA - NA SIANKO DLA KONI Z FUNDACJI TARA

Szalony Kot pisze:9.6 (trzy kostki!) za jedynkę :ok:

Ewa L. pisze:12.80 zł [ 4 kostki ] za nr.1 :mrgreen:

Szalony Kot pisze:16 pln :twisted:

Nie nadążam :mrgreen:
To mi się podoba, dzięki dziewczyny :ok:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw wrz 26, 2013 19:59 Re: BIŻUTERIA - NA SIANKO DLA KONI Z FUNDACJI TARA

Przypominamy się. Zapraszamy! :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Czw wrz 26, 2013 23:18 Re: BIŻUTERIA - NA SIANKO DLA KONI Z FUNDACJI TARA

19.20 zł.[ 6 kostek ] wisior nr.1 :twisted: :twisted: :ok: :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt wrz 27, 2013 8:23 Re: BIŻUTERIA - NA SIANKO DLA KONI Z FUNDACJI TARA

Ewa L. pisze:19.20 zł.[ 6 kostek ] wisior nr.1 :twisted: :twisted: :ok: :mrgreen:

Piękna licytacja, proszę o więcej takich :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt wrz 27, 2013 9:48 Re: BIŻUTERIA - NA SIANKO DLA KONI Z FUNDACJI TARA

Szalony Kot pisze:22.4, czyli 7 kostek :>

:1luvu: (nienawidzę tych serduszek, ale tutaj się nie powstrzymałam :mrgreen: )
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt wrz 27, 2013 9:56 Re: BIŻUTERIA - NA SIANKO DLA KONI Z FUNDACJI TARA

25.60 zł. - 8 kostek za 1. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt wrz 27, 2013 10:01 Re: BIŻUTERIA - NA SIANKO DLA KONI Z FUNDACJI TARA

Ewa L. pisze:25.60 zł. - 8 kostek za 1. :mrgreen:

Jesteście najlepsze :mrgreen: :piwa:
ObrazekObrazek