Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasia.stargard pisze:Anna61 masz śliczne kotki czy aż 8 ich jest. Podziwiam Ciebie.
mb pisze:jasia.stargard pisze:Anna61 masz śliczne kotki czy aż 8 ich jest. Podziwiam Ciebie.
Anna61 ma 6-ciu rezydentów i 6 albo 7 tymczasów, których niestety nikt nie chce adoptować.
Anna61 pisze:mb pisze:jasia.stargard pisze:Anna61 masz śliczne kotki czy aż 8 ich jest. Podziwiam Ciebie.
Anna61 ma 6-ciu rezydentów i 6 albo 7 tymczasów, których niestety nikt nie chce adoptować.
A nieprawda![]()
5 rezydentów Lusia, Kubisia, Franuś, Wituś, Molisia, i 9 tymczasów
![]()
Kaśka, Agata, Miśka, Biśka, Tuśka, Tola, Boluś, Kola i Jasiu.![]()
U nas pada, wieje wiatr i jest zimno.
Coś słyszałam, że w październiku mrozy zapowiadają.
mb pisze:W pracy nadal nie grzeją (oszczędności) i prawie nie jestem w stanie utrzymać długopisu w zgrabiałych palcach.
Mam nawet problem, żeby wcelować we właściwe klawisze na klawiaturze
Anna61 pisze:mb pisze:W pracy nadal nie grzeją (oszczędności) i prawie nie jestem w stanie utrzymać długopisu w zgrabiałych palcach.
Mam nawet problem, żeby wcelować we właściwe klawisze na klawiaturze
Współczuję w takich warunkach pracować,ja też pracowałam jak było na sali 16 stopni.
pisiokot pisze:Kanapę i kołdrę Czarek dokładnie przetestował z każdej strony, he, he.
Pieszczoch jeden
Joako pisze:Ile zdjęć! Ale widzę, że żadna koleżanka nie zabiega o towarzystwo Czarka. Rzeczywiście, brzuszek już się zaokrąglił, a raczej wybrzuszył.
Na ostatnim zdjęciu on specjalnie dla Ciebie mb robi krewetkę, u moich kotów to wyraz największej rozkoszy, błogostan.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka, Tygrysiątko, zuza i 44 gości