Koci "trójkąt": Kropcia nie żyje. Adolfina w dt

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 26, 2013 9:09 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

Anna61 masz śliczne kotki czy aż 8 ich jest. Podziwiam Ciebie. Drapaki super, ale zapewne są drogie? Ja mam drapak jeden drapak mały ale znajomy zamontował na ścianie półeczki po których koteczki skaczą i też chyba są szczęśliwe. Może jeszcze "kiedyś" swoim koteczkom do sufitu drapak kupię, na razie nie stać mnie na taki wysoki drapak. W tym roku dwa okna osiatkowałam i mogą moje dwie koteczki się przewietrzyć. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia.stargard

Od: Wto sie 27, 2013 10:14

Post » Czw wrz 26, 2013 9:18 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

jasia.stargard pisze:Anna61 masz śliczne kotki czy aż 8 ich jest. Podziwiam Ciebie.

Anna61 ma 6-ciu rezydentów i 6 albo 7 tymczasów, których niestety nikt nie chce adoptować.

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw wrz 26, 2013 10:19 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

mb pisze:
jasia.stargard pisze:Anna61 masz śliczne kotki czy aż 8 ich jest. Podziwiam Ciebie.

Anna61 ma 6-ciu rezydentów i 6 albo 7 tymczasów, których niestety nikt nie chce adoptować.

A nieprawda :P :wink: 5 rezydentów Lusia, Kubisia, Franuś, Wituś, Molisia, i 9 tymczasów :twisted:
Kaśka, Agata, Miśka, Biśka, Tuśka, Tola, Boluś, Kola i Jasiu. :(

U nas pada, wieje wiatr i jest zimno.
Coś słyszałam, że w październiku mrozy zapowiadają. :?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw wrz 26, 2013 11:16 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

Anna61 pisze:
mb pisze:

A nieprawda :P :wink: 5 rezydentów Lusia, Kubisia, Franuś, Wituś, Molisia, i 9 tymczasów :twisted:
Kaśka, Agata, Miśka, Biśka, Tuśka, Tola, Boluś, Kola i Jasiu. :(

U nas pada, wieje wiatr i jest zimno.
Coś słyszałam, że w październiku mrozy zapowiadają. :?

No, widzisz - źle sobie pogrupowałam, zapomniałam o Kasi i ... w ogóle wstyd :oops:

U nas też jest zimno, ale padało na razie tylko rano.

W pracy nadal nie grzeją (oszczędności :evil: ) i prawie nie jestem w stanie utrzymać długopisu w zgrabiałych palcach.
Mam nawet problem, żeby wcelować we właściwe klawisze na klawiaturze :twisted:

mb

Post » Czw wrz 26, 2013 12:05 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

mb pisze:W pracy nadal nie grzeją (oszczędności :evil: ) i prawie nie jestem w stanie utrzymać długopisu w zgrabiałych palcach.

Współczuję w takich warunkach pracować, :( ja też pracowałam jak było na sali 16 stopni.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw wrz 26, 2013 12:30 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

Anna61 pisze:
mb pisze:W pracy nadal nie grzeją (oszczędności :evil: ) i prawie nie jestem w stanie utrzymać długopisu w zgrabiałych palcach.

Współczuję w takich warunkach pracować, :( ja też pracowałam jak było na sali 16 stopni.

Bo w Polsce pracownik to nadal "koszt" według pracodawcy :evil:

mb

Post » Czw wrz 26, 2013 15:53 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

Trochę fotek Czarka :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mb

Post » Czw wrz 26, 2013 16:07 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

No proszę, jak poznał co jest wygodne i cieplutkie :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 26, 2013 19:56 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

Ale śliczne różne pozy Czarka.
A tu moja Pusia.Obrazek
Obrazek

jasia.stargard

Od: Wto sie 27, 2013 10:14

Post » Pt wrz 27, 2013 7:36 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

Pusia to nawet nie musi przybierać żadnych póz :wink: - jest cudowna sama z siebie :1luvu:

mb

Post » Pt wrz 27, 2013 7:54 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

Kanapę i kołdrę Czarek dokładnie przetestował z każdej strony, he, he :mrgreen:.
Pieszczoch jeden :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt wrz 27, 2013 8:57 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

pisiokot pisze:Kanapę i kołdrę Czarek dokładnie przetestował z każdej strony, he, he :mrgreen:.
Pieszczoch jeden :1luvu:

Widać, że Czarek dobrze wie, po co wynaleziono kanapy i pościel :smiech3:

mb

Post » Pt wrz 27, 2013 10:48 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

Ile zdjęć! Ale widzę, że żadna koleżanka nie zabiega o towarzystwo Czarka. Rzeczywiście, brzuszek już się zaokrąglił, a raczej wybrzuszył :mrgreen: .
Na ostatnim zdjęciu on specjalnie dla Ciebie mb robi krewetkę, u moich kotów to wyraz największej rozkoszy, błogostan.

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Pt wrz 27, 2013 11:43 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

Joako pisze:Ile zdjęć! Ale widzę, że żadna koleżanka nie zabiega o towarzystwo Czarka. Rzeczywiście, brzuszek już się zaokrąglił, a raczej wybrzuszył :mrgreen: .
Na ostatnim zdjęciu on specjalnie dla Ciebie mb robi krewetkę, u moich kotów to wyraz największej rozkoszy, błogostan.

Krewetkę to Czaruś robi co chwilę :smiech3:
Tak jest upojony kanapą, z której schodzi tylko do kuwety i do jedzenia :lol:
Wszystko pozostałe robi na kanapie: śpi, drzemie, biega, skacze, poluje na poduszki, kołdrę, prześcieradło i zamek błyskawiczny obicia kanapy. Po tych polowaniach nowe prześcieradło frotte wygląda jak przeżute :lol:

Koleżanki nie zabiegają o towarzystwo Czarka, chociaż on chciałby się z nimi bawić.
Niestety, dla nich jest jeszcze trochę za wcześnie na bratanie się z Czarusiem. Poza tym, na razie, chłopak jest trochę zbyt energiczny dla starszych pań :wink: Niemniej Kropcia juz nie syczy, a Tyśka regeneruje nerwy, nadwerężone obecnością "nowego", na tarasie, na którym spędza większość czasu. No i trzeba uczciwie przyznać, że Tysia, ogromnie usatysfakcjonowana domkiem, który jej sprawiłam, już tylko trochę burczy na Czarka, a ataki wściekłości na mnie i histeria, w którą wpadała na początku, już się nie pojawiają.

Myślę, że to głównie zasługa tego domku, bo Tyśka ma tam zapewniony spokój i intymność :wink: a ponadto poczuła się dowartościowana tym ekskluzywnym zakupem :wink: , przeznaczonym wyłącznie dla niej :lol:

mb

Post » Pt wrz 27, 2013 21:47 Re: Koci "trójkąt": Kropcia, Tysia i Czaruś

Czaruś nie wchodzi do domku Tysi?
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]