Książeczka zdrowia też super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cudak1 pisze:Ale ona pięknai fajnie, że tak dobrze czuje się w domu
![]()
Książeczka zdrowia też super
AlfaLS pisze:
Chciałabym żeby było jakoś chronologicznie i dlatego zaczynam od najstarszych rzeczy.
Teraz sprawa sterylki. Dotąd nie wyłałam do fundacji faktur bo dopiero dziś zdołałam to wszystko pofotografować dla Was kochani. Jutro wszystko wyślę - jest już zapakowana koperta.
Fotki: wpis w książeczce z wynikami zrobionymi przed sterylką, ankieta do fundacji wypełniona przez wetów i faktura za sterylkę.![]()
![]()
Formalności tyle. Przyjemnośći w następnym poście![]()
Bo nie wiem ile fotek można wstawić w jeden post- na wszelki wypadek wolę to podzielić...
Chiara pisze:AlfaLS pisze:
Chciałabym żeby było jakoś chronologicznie i dlatego zaczynam od najstarszych rzeczy.
Teraz sprawa sterylki. Dotąd nie wyłałam do fundacji faktur bo dopiero dziś zdołałam to wszystko pofotografować dla Was kochani. Jutro wszystko wyślę - jest już zapakowana koperta.
Fotki: wpis w książeczce z wynikami zrobionymi przed sterylką, ankieta do fundacji wypełniona przez wetów i faktura za sterylkę.![]()
![]()
Formalności tyle. Przyjemnośći w następnym poście![]()
Bo nie wiem ile fotek można wstawić w jeden post- na wszelki wypadek wolę to podzielić...
AlfaLS, niestety na fakturze, którą nam przysłałaś nie ma NIP-u. Musimy dostać poprawioną FV, na której będzie NIP. Dobrze będzie również poprawić literówki w nazwie fundacji.
AlfaLS pisze:Na razie - tak bardzo, bardzo po cichutku - ale są szanse na domek dla Małej Mi. Myślę, że za jakiś dzień, dwa sprawa się wyjaśni...
Poprosimy o kciuki...
mb pisze:Marcysia![]()
Wow![]()
![]()
Cudownie![]()
![]()
Gratulacje dla Marcysi i jej Pańci![]()
![]()
Ale żeby zdjęcia dało się obejrzeć, to musi być adres URL.
Użytkownicy przeglądający ten dział: AgaLidka, Google [Bot], kocidzwoneczek, puszatek i 178 gości