Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 25, 2013 12:04 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dorcia44 pisze:dopiero będę jechała do weta ,nerwy okropne.
Ja wiem że robale u bezdomniaczków to normalka ,ale zwyczajnie się boję :cry:

Lumpek pokochał miłością ogromną Tytka ,są prawie nierozłączni ,mało tego Lumpek ssie Tytusia :strach: a ten go liże i tuli ,to niesamowite.
Przez to Lumpuś woli jego jak mnie :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:
Przynajmniej masz w Tytku wyrękę :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro wrz 25, 2013 13:14 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Nie bądż zazdrosna o Tytusia :wink:
Masz cudowne zwierzorki i tyle :ok:
Witaj Dorotko :1luvu:

3 x - Głosy wysyłamy :D
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro wrz 25, 2013 15:34 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Wetka tłumaczyła mi że może robale były w jakiejś tam fazie i dla tego nie zostały wychwycone ,ale mi to wisi ,kupiłam Fenbendazol ,nie będę więcej o takie rzeczy prosiła,.

Zabrałam przy okazji wynik badania kupska i wynik biopsji Amandy ,później wstawię.
Odrobaczyłam cały dom ,one są ciągle odrobaczane ,kiedyś mi za to się odpłacą :roll:

Ewa,wolała bym żeby Lumpek wolał człowieka ,zwiększa to jego szanse na adopcje :wink:

Jestem jak ta wyżęta dżdżownica :| czekam tylko na tel.od Basi że mały je i jest już ok.
To pewnie nie pierwszy i nie ostatni kot co rzygał robalami ,tylko czemu człowiek umiera ze strachu :?: :oops: :cry:

zjadłam troszkę zupki z grzybami a właściwie same grzybki wyjadłam ,nic nie idzie ..gdybym ja wiedziała :cry:
Wyrzuty sumienia to straszna rzecz ,a stałam na dworcu i się zastanawiałam jechać czy nie jechać ,może wracać do domu.
Taki był biedny :cry:
Teraz ja rycze tu ,Basia tam...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 25, 2013 18:13 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

a Pitulinek dochodzi do siebie
i zbiera sieły na tańce hulanki swawole :)
musi być dobrze i tyle !

ps. dziękuję za głosy
jutro znów was pomęczę :oops:

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Śro wrz 25, 2013 19:41 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu trzymam kciuki za zdrowie Kociaka :D
Dorciu a Twój Tytus jest często dla Twoich Kociakow i ojcem i matka i przyjacielem to jest przekochany Kociak :1luvu:
będę trzymać mocne kciuki żeby Lumpek znalazł domek :ok: przecież on jest taki sliczny :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro wrz 25, 2013 22:14 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Cześć . Mały w sumie bez zmian ,no , może troszeczke lepiej . Odrobinkę .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw wrz 26, 2013 6:48 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dzień zapowiada się byle jaki , więc życzę wewnętrznego optymizmu.
Tak jak deszcz przestaje padać Obrazek , tak i problemy w końcu przeminą :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw wrz 26, 2013 7:26 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dorcia44 pisze:Wetka tłumaczyła mi że może robale były w jakiejś tam fazie i dla tego nie zostały wychwycone ,ale mi to wisi ,kupiłam Fenbendazol ,nie będę więcej o takie rzeczy prosiła,.
Zabrałam przy okazji wynik badania kupska i wynik biopsji Amandy ,później wstawię.
Odrobaczyłam cały dom ,one są ciągle odrobaczane ,kiedyś mi za to się odpłacą :roll:
Ewa,wolała bym żeby Lumpek wolał człowieka ,zwiększa to jego szanse na adopcje :wink:
Jestem jak ta wyżęta dżdżownica :| czekam tylko na tel.od Basi że mały je i jest już ok.
To pewnie nie pierwszy i nie ostatni kot co rzygał robalami ,tylko czemu człowiek umiera ze strachu :?: :oops: :cry:
zjadłam troszkę zupki z grzybami a właściwie same grzybki wyjadłam ,nic nie idzie ..gdybym ja wiedziała :cry:
Wyrzuty sumienia to straszna rzecz ,a stałam na dworcu i się zastanawiałam jechać czy nie jechać ,może wracać do domu.
Taki był biedny :cry:
Teraz ja rycze tu ,Basia tam...

Babeczki - nie ryczeć mi tu !!!!
Będzie dobrze - ja Wam to mówię - wójt Kotinowa :ok: :ok: :ok:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Czw wrz 26, 2013 8:38 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

życzę miłego dnia :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw wrz 26, 2013 8:47 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dzięki za pocieszenie ,obie z barbarados mamy noc do tylu ,łzy i nerwy.
U mnie po odrobaczeniu po chorowal się Lumpek :( jesteśmy już po kroplowce itp. mam wrażenie ze lepiej się czuje nie męczą go wymioty robali nie było.Ja musiałam lecieć do pracy jak wrócę napisze więcej.
Nienawidzę odrobaczania :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 26, 2013 8:53 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Będzie dobrze Dorotko! :ok:
Trzymamy mocno wszystkie łapki i paluszki za zdrówko :ok: :ok: :ok:
Mimo wszystko miłego dzionka! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw wrz 26, 2013 9:12 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dziekuje :1luvu:
Teraz Basia u weta czekam na teł od niej.

Lumpek i Gucio odrobaczeni byli dwukrotnie Milbemaxem ,myślę że to Aniprazoll podrażnil brzuszek :cry: ale musiałam wszystkich potraktować Aniprazolem ze względu na Milusia.Basia ma chrzest bojowy ,nie łatwo być dt. Oj nie łatwo :|
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 26, 2013 9:20 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dorcia44 pisze:Dziekuje :1luvu:
Teraz Basia u weta czekam na teł od niej.

Lumpek i Gucio odrobaczeni byli dwukrotnie Milbemaxem ,myślę że to Aniprazoll podrażnil brzuszek :cry: ale musiałam wszystkich potraktować Aniprazolem ze względu na Milusia.Basia ma chrzest bojowy ,nie łatwo być dt. Oj nie łatwo :|

Owszem nie łatwo i za to podziwiam takie osoby jak np.ty Dorotko. :ok:
Basia to twarda sztuka i tak łatwo się nie poddaje.Poradzi sobie - zobaczysz :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw wrz 26, 2013 10:08 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Cześć . Już po . Kocio obolały i słaby ale sam poszedł do kuwety . Wczoraj nasikał w kuchni . Zszedł tylko z posłania . Rano był bystrzejszy . Wet kazał mieć więcej optymizmu . Zobaczymy .
Trudno , jak trudno . To wszystko pikuś , niech tylko maluch wyzdrowieje . Oba maluchy . :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw wrz 26, 2013 10:11 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Myślę że to dobrze rokuje - teraz już będzie coraz lepiej :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]