Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maneki pisze:SUCHE
Tutaj ograniczę się do wypisania karm polecanych, gdyż tych gorszych jest na tyle dużo, że zebranie ich do kupy stanowiłoby naprawdę syzyfową pracę, a różnice między słabymi a średnimi są zbyt mętne i nie podejmuję się wykreślenia definitywnej granicy.
Kolejność mniej więcej (mocno mniej więcej) od najlepszej do akceptowalnej:
ZiwiPeak
WildCat
Power of Nature Natural Cat
Applaws
Orijen
Taste of The Wild
Feline Porta - Feline Finest Sensible - Grain Free
Acana
Szalony Kot pisze:Dlczego w poniższym spisie nie ma suchego GranataPet? Jak czytam skład, to wydaje się w miarę podobny do TotW chyba...
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... pet/348104maneki pisze:SUCHE
Tutaj ograniczę się do wypisania karm polecanych, gdyż tych gorszych jest na tyle dużo, że zebranie ich do kupy stanowiłoby naprawdę syzyfową pracę, a różnice między słabymi a średnimi są zbyt mętne i nie podejmuję się wykreślenia definitywnej granicy.
Kolejność mniej więcej (mocno mniej więcej) od najlepszej do akceptowalnej:
ZiwiPeak
WildCat
Power of Nature Natural Cat
Applaws
Orijen
Taste of The Wild
Feline Porta - Feline Finest Sensible - Grain Free
Acana
jacekkudla pisze:Podpwoiedzcie proszę która karma będzie najwłaściwsza... Czytałem ranking an początku wątku i tym się kierowałem w poszukiwaniach po sklepach internetowych ale spora część firm nie ma karmy dla kociąt stąd też dopytuje w wątku.
jacekkudla pisze:Witam serdecznie,
Mam gorącą prośbę o podpowiedzenie jaką karmę kupić dla 5 miesięcznego kociaka Devon Rex. Zanim przebrnę przez tą skarbnicę wiedzy potrzebuję w miare pilnie zrobić zakupy jedzonka dla małego Dymka (tak go ochrzciła moja 5 letnia córka).
Póki co kupiłem na najbliższe dni saszetki Royal Cana dla kociąt, oraz wziąłem troche suchej karmy od hodowcy, a także kupiłem opakowanie suchej royal cana.
Podpwoiedzcie proszę która karma będzie najwłaściwsza... Czytałem ranking an początku wątku i tym się kierowałem w poszukiwaniach po sklepach internetowych ale spora część firm nie ma karmy dla kociąt stąd też dopytuje w wątku.
Jako uczestnik dosyć aktywny forów nt akwarystyki wiem że takie pytania zazwyczaj drażnią innych uczestników tyle że zanim doczytam się istotnych informacji prośba o ukierunkwanie bo zależy mi na zdrowym karmieniu kociaka... ile i jak należałoby takiego głodomora karmić? (wczoraj pożarł 2 saszetki mokrego i ledwo skubnął suchej karmy...
Jacek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości