Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Rudi robi tak jak Stary,a Pysia żywcem jak Newa - pewnie Neigh je tak nauczyła
floxanna pisze:shira3 pisze:Rudi robi tak jak Stary,a Pysia żywcem jak Newa - pewnie Neigh je tak nauczyła
Nie wiem, nie widziałam, jak Neigh kopie w kuwecie
shira3 pisze:![]()
![]()
floxanna pisze:shira3 pisze:![]()
![]()
Co Cię przyprawiło o ten ikonkowy wytrzeszcz?
To nie ma nic wspólnego z tym, co było wcześniej na wątku — zupełnie inna beczka, najszła mnie taka refleksja.
shira3 pisze:floxanna pisze:shira3 pisze:![]()
![]()
Co Cię przyprawiło o ten ikonkowy wytrzeszcz?
To nie ma nic wspólnego z tym, co było wcześniej na wątku — zupełnie inna beczka, najszła mnie taka refleksja.
Oj uf.... bo nijak nie mogłam powiązać.....
mir.ka pisze:to moje koty bardzo rozpuszczone, choć niby tak powinno być prawidłowo - 3 koty - 4 kuwety, czyli każde ma swoją plus jedna zapasowa
mir.ka pisze:ja na szczęście mam gdzie stawiać, w innym wypadku chyba tyle bym nie miała
choć to przez te moje koty mam tylu kuwet, bo co nastawał następny to coś mu się nie podobało i musiałam nabywać nowe
floxanna pisze:mir.ka pisze:ja na szczęście mam gdzie stawiać, w innym wypadku chyba tyle bym nie miała
choć to przez te moje koty mam tylu kuwet, bo co nastawał następny to coś mu się nie podobało i musiałam nabywać nowe
Moje na szczęście mało wybredne, a to chyba zasługa Starego, z którego młodsze biorą przykład. On jest zupełnie obojętny na to, co ma w kuwecie jako podkład pod czynności fizjologiczne — zdarzały się sytuacje, że i gazety tam bywały (co ciekawe, w gazety w kuwecie robił, ale np. leżąca koło łóżka gazeta odłożona po czytaniu nigdy go w ten sposób nie zainteresowała).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości