Moderator: Estraven
za pozytywne rozwiązanie problemów remontowo-zdrowotno-komunikacyjnych

Beasia pisze:Broszeczko, jak Twoje domowe zwierzaki znoszą zamieszanie spowodowane remontem? Pytam, bo ja też prawdopodobnie w przyszłym miesiącu rozpocznę remont mieszkania i mam straszne obawy jak koty (zwłaszcza strachulec Imbir) zniosą wszystkie meble na kupie, obcych ludzi w mieszkaniu i ciągły hałas
Broszka pisze:Ale będziesz miała możliwość izolowania kotów w osobnym zamkniętym pomieszczeniu?
Kalm aid może pomóc i można też obroże z feromonami tylko trzeba odpowiednio wcześniej założyć czy zacząć podawać.
Beasia pisze:Broszka pisze:Ale będziesz miała możliwość izolowania kotów w osobnym zamkniętym pomieszczeniu?
Kalm aid może pomóc i można też obroże z feromonami tylko trzeba odpowiednio wcześniej założyć czy zacząć podawać.
Mam tylko 2 pokoje, więc my, koty, pies i meble z drugiego pokoju będą się musiały zmieścić na ograniczonej, ale odciętej od robotników drzwiami powierzchni
Beasia pisze:Współczuję problemów z samochodem![]()
U nas dziś zaświeciło słoneczko i od razu człowiek lepiej się czuje![]()
A wracając do Imbira, to pomyślałam, że jak będę już wiedziała od kiedy wchodzi facet od remontu, to zacznę mu kilka dni wcześniej podawać calm-aid.
Myślicie, że to może mu pomóc łagodniej znieść początek remontu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 15 gości