Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
wilhelm170 pisze:Bagienko jak nowy?
wilhelm170 pisze:byłoby super
Arcana pisze:A czemu nie Diego? Niebieskiemu bedzie latwiej znalezc dom.
Arcana pisze:To niech wezmą dwaWytlumacz w razie zainteresowania, ze szkoda maluchow na jedynakow. Mlodzi ludzie?
Arcana pisze:Beatko, nie dziw sie. Nie raz odbieram telefony, ze poszukiwany kociak dla babci/ sasiadki, bo jest taka samotna i chcialaby malutkiego kotka. Pytam, ile babcia ma lat. 70... To znow pytam, czy z babcia mieszka ktos, kto bedzie sie zajmowal kotem przez 20 lat. I na tym zwykle romowa sie konczy. Nie chodzi mi o pocieszanie babci kotkiem.
ewar pisze:Arcana pisze:Beatko, nie dziw sie. Nie raz odbieram telefony, ze poszukiwany kociak dla babci/ sasiadki, bo jest taka samotna i chcialaby malutkiego kotka. Pytam, ile babcia ma lat. 70... To znow pytam, czy z babcia mieszka ktos, kto bedzie sie zajmowal kotem przez 20 lat. I na tym zwykle romowa sie konczy. Nie chodzi mi o pocieszanie babci kotkiem.
![]()
![]()
![]()
Przyznam się, że boję się ogłaszać takie niezwykłe, długowłose.
Arcana pisze:Ja nie mowie, ze nie. Zalezy od warunkow
Musza brac pod uwage pielegnacje siersci, czesanie, pranie w pudrach, akcesoria do pielegnacji. Zeby sie kotek nie filcowal.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości