Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 19, 2013 11:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Przecież Kotkins wyraźnie pisze że dom musi być szczególny i rozumiejący Lalusia ;)
Ja też myślę że on już jest właśnie w TYM domu.

jaanka

Od: Wto paź 03, 2006 21:57

Post » Czw wrz 19, 2013 18:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Ja też myślę ,że Lal zostanie. Dogadał się z Leosiołkiem , Fio też go akceptuje.
Amelia...ach, ta Amelia...
Amka z Lalem polują na siebie.
Z upodobaniem nocą.
Potem Amka galopuje a Lal wyje...

Melon natomiast się Lalka boi.
Mamy bardzo długą acz dość wąską łazienkę. Dziś niedowidzący Laluś usiadł sobie w najwęższym miejscu tejże łazienki a za nim jakimś cudem został Mel. Lal oddzielał go od drzwi.
Normalnie jamnik rozepchnąłby koty/kota i pobiegł do kuchni , zwłaszcza jeśli ja bym się tam kręciła.
A tu Mel stoi , patrzy z wyrazem dzioba "raaaatuuuukuuu" w moim kierunku...a Lal sobie siedzi, jamnika nie widząc.
Sadystycznie wołam słodkim głosem ...Mel okręca się w kółko...podskakuje...
Wreszcie rozdarł się cienkim głosem , oburzony do cna: a zabież-że kobieto tego dzikiego lwa a nie wołaj mnie i się śmiej!!! .
Wzięłam na ręce Lalka, Mel z ulgą wybiegł...

Lalisław ma GODNY styl bycia i wzbudza szacunek w stadzie.
Osobiście bardzo go lubię.
To GODNY kotek.
I prześliczny.
No i śpi na Małżu... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw wrz 19, 2013 19:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Kliknęłam właśnie w twój podpis i znalazłam takie coś ze zdjęciami i tam jest zdjęcie Amelki (tutaj serduszkuję)
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Czw wrz 19, 2013 19:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

No a mówiłam MK ,że inastagram jest LUDZIOM nie znany.
MK się upierał, że tylko ja nie znam insta.
Bo przecież KAŻDY zna insta, KAŻDY ma konto na fejsbuku, KAŻDY ma smartfona (smarkfona).

Nienawidzę dotykowych telefonów.

Zajrzyjcie na insta zrobionego przez MK.
Może mi jeszcze "wrzuci" coś jak sfoci...

kotkins

Post » Czw wrz 19, 2013 20:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Nie mam konta na zbuku i nie mam smarkfona ale od razu sobie tam zajrzałam :)

jaanka

Post » Czw wrz 19, 2013 20:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Może Mk przyjedzie sfocić Blusidło póki się całkiem nie zdredzi i wyczesaną ( z tego powodu sfochowaną) pannę Gryzdynę.

Wiesz Kotkins tak sobie myślę , że do pełnej palety kocich kolorów przydałaby Ci się czarna kotka ( że kotka to pewne ) i takie nie wiem co w "smutnym kolorze blue" :mrgreen:

Pamiętaj najgorszą świnię podłoży Ci przyjaciółka :mrgreen:

a tera lete zapisać sie na ten fejscoś bo smarkfona mam i o zgrozo ostatnio na nim oglądałam Żywot Brayana
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Pt wrz 20, 2013 19:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

kotkins możesz mnie bić i biczować (ewentualnie kolejnym razem pojawię się z dobrym winem), ale ja z premedytacją skorzystam z popularności Twojego wątku!

Zbieramy fundusze na siano dla koni z fundacji Tara.

Kto kocha nie tylko koty i chciałby pomóc koniastym, tutaj odnośnik do wątku: viewtopic.php?f=21&t=155387#p10012710

A teraz... wystawiam pupę i kotkins może bić za OT i moją bezczelność :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt wrz 20, 2013 20:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Zdjęcia oglądałam - świetne.

Insta znam, konta na fejsie nie mam i nie zamierzam, smartfona nie mam, kocham dotykowce.

Zosik pisze:(...)

Zosik, może przed cropidupum punctatum schowaj w spodnie/pod spódniczkę poduszeczkę ? :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pt wrz 20, 2013 20:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Blekitny.Irys pisze:
Zosik pisze:(...)

Zosik, może przed cropidupum punctatum schowaj w spodnie/pod spódniczkę poduszeczkę ? :)

Schowam Wasilija, bo on obszerny, puchaty i wielce amortyzujący jest.

Do tego wiem, że kotkins nie uderzy w pupę, którą chroni Wasilij, albowiem kocha go troszeczkę i skrycie nieco :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt wrz 20, 2013 20:58 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

A ja się dziś dowiedzialam o białej kotce - która od kilku dni koczuje pod blokiem kolezanki z pracy. Kolezanka kota wprawdzie karmi, ma swoje dwa i wziąć nie może. Kotka podobno zaczepia wszystkich i usiłuje sobie dom załatwić.

Poprosiłam, zeby jakieś fotki cyknęła................
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt wrz 20, 2013 21:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Wasia kocham jawnie.
Co się będę ukrywała!
Konie zaś są mi bliskie, możesz śmiało pokazywać.

MK wrócił z Italii i będzie focił.
Lalusia jutro.
Lal jest lewkiem.

Lal obsiadł Małża, mruczy jak szalony i sobie wyrabia miejscówkę...

kotkins

Post » Sob wrz 21, 2013 9:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Bo Lal głupi nie jest.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob wrz 21, 2013 12:12 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Brakuje mi takiego namolnego obsiadającego kota. :(
Lal musi być uroczy. Lubię jak zwierzaki egzekwują to co im się należy.
U nas w ten sposób kupują sobie względy męskiej połowy która lubi być adorowana przez zwierzyniec ;)

jaanka

Post » Sob wrz 21, 2013 12:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Jaankaa - Lal jest w sumie do wzięcia...

Jak mówi Neigh "załatwię ci Kotkins innego kota, nie martw się..." :mrgreen:

kotkins

Post » Sob wrz 21, 2013 14:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- co dalej, Lalisławie?

Już ja to widzę hehe.
Oddałabyś Lala obcej babie?

Niestety ogłoszeń oddam persa jest dużo. Mimo że rasa niezbyt modna.
Widzę także coraz więcej puchatych dzikusów.
Pewnie to potomstwo mc i norwegów, popularnych od kilku lat.

jaanka

[poprzednia][następna]