Bardzo chętnie podbiłabym ogłoszenia żeby były na głównej - ale ta przyjemność kosztuje 9-50zł w zależności od podbicia i portalu...
Może ktoś chciałby zasponsorować chłopakom takie podbicie?

Moderator: Estraven
Piotruś w istocie wygląda na bardzo szczęśliwego. Jest wesolutki, rozbrykany i pełen twórczych pomysłów. Zawsze uśmiechnięty. Gdy narozrabia, zwiewa z łobuzerskim błyskiem w oczach. Ale gdy go zawołam, wraca pomału i zagaduje tak śmiesznie. Reaguje na swoje imię. Wspina się na paluszki, zarzuca łapki na moją szyję i przytula się z całych sił. Zasługuje (kto nie zasługuje?) na prawdziwy dom, w którym byłby pępkiem świata...morelowa pisze:Chciałam ,że biedny Piotruś.. Ale Piotruś nei jest biedny, bo ma fajny dom. Tylko hanelkowo pęka w szwach pewnie![]()
Ech, żeby moje koty mogły to przeczytać, pomyśleć..
Migdał też jest z takich co to o nich nikt nie pytał, ale nie można o nim powiedzieć tego wszystkiego co o Piotrusiu - wręcz przeciwnie.
Wiem jak takie galerie wyglądają. W takim wypadku to Twoja firanka wydaje sie dość delikatna..
Beasia pisze:Aniu, co Ty robisz w necie o tak nieludzkiej porze?
Korciaczki pisze:tajdzi, absolutna prawda, Piotruś świetny kot jest, przytulak niemożliwy, nie da się go nie pokochać:-) Żeby tak znaleźli obaj z Frankiem domek fajny
Kardamosiu.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, ewar, Google [Bot], Silverblue i 129 gości