Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 30, 2013 20:11 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

kinia098 pisze:
VeganGirl85 pisze:
natureminemka pisze:W stadninie pojawiła się nowa osoba na stażu. Rozmawiałam z nią ostatnio. Ta Pani powiedziała, że ukryte kotki zostały pozabijane przez stajennego gdy tylko się pokazały... Czarnulka urodziła dwa młode, teraz biało czarna przytulanka jest w ciąży... Ta Pani bardzo chce pomóc kotom i dotknęło ją bardzo to okrucieństwo, powiedziała, że nie pozwoli skrzywdzić tych kociaków, które się urodziły. Dokarmia je też ale na sterylki i tak kasy brak...

Zapłacę za sterylizację aborcyjną jeśli nie uda się uzyskać pomocy z TOZ. Tylko NIECH KTOŚ SIĘ DO MNIE ODEZWIE W TEJ SPRAWIE!!! Od kilku tygodni proponuję pomoc w tym zakresie i cisza...

natureminemka... nie lekceważ ofert pomocy Moniki. Wiem, że jak proponuje, że zapłaci za aborcyjną, to to zrobi. Zgłoś się do niej proszę, bo zaraz może dojść do kolejnej tragedii a tego chyba żadna z nas nie chce...

Dzięki. Póki jeszcze daję radę, pomogę. Mam nadzieję, że tę drugą kotkę uda się już ciachnąć na koszt TOZ, ale jeśli nie, dołożę się. Tylko mam smutne wrażenie, że tylko mi i Kindze zależy aby naprawdę tym kotom pomóc, a obie jesteśmy daleko :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lip 01, 2013 8:05 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Wkleiłam link do wątku na popularnych, często odwiedzanych wątkach z nadzieją, że coś się ruszy.Zabijanie kotów jest przestępstwem!!!!!
Nie wiem, jaka to odległość, ale a nuż by mogli pomóc?
http://www.mopsik.org/
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon lip 01, 2013 8:47 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

wiadomo co tam sie dzieje na teraz?
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon lip 01, 2013 11:11 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Mam się zgłosić i co zrobić dalej skoro tam już nie pracuje? Już za to nie odpowiadam po prostu, mieszkam daleko a ostatnio byłam przelotem w innej sprawie... Jak zdobędę numer do Pani, która ma tam teraz staż i mogłaby się tym zająć to podam. Nie chodzi o to, że nie chce pomóc. Po prostu nie mam jak, mam problemy finansowe od dawna, nawet nie mogę na tę chwilę kupić sobie doładowania żeby jakikolwiek telefon wykonać... Chociażby do TOZ-u, do którego z tego co pisali dotarło, że koty tu potrzebują pomocy, ale nie zaoferowali nic dla nich...

Kinnia tak jak pisałam, byłam tam tydzień temu to mi tak opisano sytuację, że kociaki są mordowane przez koniuszego, jedna kotka w ciąży, dwa maluszki urodziły się nie dawno.

natureminemka

Od: Sob kwi 27, 2013 16:11

Post » Pon lip 01, 2013 11:58 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Mnie to przeraża po prostu :cry:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro lip 03, 2013 16:03 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Dostałam numer do zarządcy stadniny. Czy on jest w stanie wszystko na miejscu zorganizować, jest przychylny naszej pomocy? Nie chcę pogorszyć sprawy.

edit- wszystko już wiem. Jutro jak praca pozwoli zadzwonię do gościa. Trzymajcie kciuki!
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt lip 05, 2013 23:01 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Trzymam cały czas za tą sprawę :!: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt wrz 20, 2013 13:53 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Czy ktoś ma kontakt z natureminemka ? Monika chciała pomóc, ale jakaś straszna cisza i już brak zainteresowania kotami w tej sprawie :(
Obrazek

kinia098

Post » Pt wrz 20, 2013 14:48 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Ja nie mam pojęcia co się tam dzieje, pytałam ostatnio ale dostałam odpowiedź, że chyba coś było robione. W każdym razie ktoś się kotami zajmuje.

natureminemka

Post » Wto wrz 24, 2013 16:51 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

natureminemka pisze:Ja nie mam pojęcia co się tam dzieje, pytałam ostatnio ale dostałam odpowiedź, że chyba coś było robione. W każdym razie ktoś się kotami zajmuje.

Nie masz kontaktu z nikim z tej stadniny ? Trzeba lepiej się dowiedzieć, CO było robione. Koleżanka na pewno jest chętna do dalszej współpracy. Więc zaangażuj się trochę proszę i daj znać.
Obrazek

kinia098

Post » Wto wrz 24, 2013 22:18 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Mam kontakt jedynie z zarządcą stadniny, ale on nie zajmuje się kotami. Postaram się dowiedzieć czegoś ale nie obiecuję.

natureminemka

Post » Śro wrz 25, 2013 15:05 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

natureminemka pisze:Mam kontakt jedynie z zarządcą stadniny, ale on nie zajmuje się kotami. Postaram się dowiedzieć czegoś ale nie obiecuję.

Wierzę w Ciebie i trzymam kciuki ! Niech podpyta chociaż pracowników, czy osoby któe tam przychodzą do koni. Może się czegoś dowie. :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Pt paź 25, 2013 18:40 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Coś wiadomo ?
Minął miesiąc... :roll:
Obrazek

kinia098

Post » Pt paź 25, 2013 22:09 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Wiadomo tylko, że VeganGirl dzwoniła i na tym się skończyło więc chyba jednak nic nie zostało zrobione.

natureminemka

Post » Pon lis 04, 2013 22:46 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

natureminemka pisze:Wiadomo tylko, że VeganGirl dzwoniła i na tym się skończyło więc chyba jednak nic nie zostało zrobione.

Konkretnie SMSowałam - nie mogę w pracy rozmawiać, a nie chcę przeszkadzać. Na oba numery. Będę wdzięczna, jak pani która teoretycznie opiekuje się kotami skontaktuje się ze mną. Nr jest znany. Albo ja się z nią skontaktuję, tylko nie mam namiarów.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]