Ewa L. pisze:Zgłosiłam do konkursu Zuzię , Polę , Gucia i Kacperka

Moderator: Moderatorzy
Ewa L. pisze:Zgłosiłam do konkursu Zuzię , Polę , Gucia i Kacperka
Ewa L. pisze:Widzę że chętnych do sponsorowania nie ma więc zgłaszam się na sponsora.
Nagroda niespodzianka!
nelka83 pisze:Zgłosiłam byłą tymczaskę Kropkę, która to swego czasu była zaciekłym kibicem piłki możnej![]()
Choć z całej tej gry piłka była najbardziej interesująca i nieważne, że za nic nie dało się jej wyciągnąć z tv - Kropka była nieugięta
Marcyśka pisze:nelka83 pisze:Zgłosiłam byłą tymczaskę Kropkę, która to swego czasu była zaciekłym kibicem piłki możnej![]()
Choć z całej tej gry piłka była najbardziej interesująca i nieważne, że za nic nie dało się jej wyciągnąć z tv - Kropka była nieugięta
Kolejna Kropka![]()
nelka83 pisze:Marcyśka pisze:nelka83 pisze:Zgłosiłam byłą tymczaskę Kropkę, która to swego czasu była zaciekłym kibicem piłki możnej![]()
Kolejna Kropka![]()
Faktycznie![]()
Ale Kropek nigdy za wiele, prawda?
Ewa L. pisze:Widzę że chętnych do sponsorowania nie ma więc zgłaszam się na sponsora.
Nagroda niespodzianka!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości