Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 19, 2013 7:08 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Nie ma sprawy jak tak przystojny chłopina do lózka na przytulanki nie chce to ja go mogę i na podłodze wyprzytulać :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw wrz 19, 2013 7:28 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dorcia44 pisze:Weszłam na wątek padaczkowy ,przeczytałam wpis Mirki T i się zryczałam,tak niewiele trzeba było aby Pola odeszła ,gdybym nie pognała do weta (w piżamie ,nie umyta) nie wiem czy nadal bym się nią cieszyła :cry:

Tzn., że te ataki by same nie ustały i Pola by umarła? :cry:
Ja kocham Twoją Polę :oops: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw wrz 19, 2013 7:58 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Witam z rana .
Jako tako obrobiłam potwory i lecę dalej .
śpiąca jestem okropnie ,ostatnio nawet przy kompie nie mogę posiedzieć ,chołota pochłania bez reszty.
A mi tęskno za wami :oops:
Na dworzu zimnica chyba czas włączyć ogrzewanie :(
Nie wiem czy nie będę w łikend :wink: jechała do Kutna ,zawieź na dt Pitulinka . :kotek:
Buziaki i pędzę.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw wrz 19, 2013 10:55 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu :ok: :ok: :ok:

W jakiej bazie są zarejestrowane chipy Waszych zwierząt – sprawdzałam nr chipa obydwojga - mojej suczki i kota tutaj http://pl.dogid.eu/ i nie ma żadnego z nich… czy może dla kotów jest jakaś inna baza?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw wrz 19, 2013 11:49 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Zapraszam
viewtopic.php?f=46&t=156803
I za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw wrz 19, 2013 15:01 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:Weszłam na wątek padaczkowy ,przeczytałam wpis Mirki T i się zryczałam,tak niewiele trzeba było aby Pola odeszła ,gdybym nie pognała do weta (w piżamie ,nie umyta) nie wiem czy nadal bym się nią cieszyła :cry:

Tzn., że te ataki by same nie ustały i Pola by umarła? :cry:
Ja kocham Twoją Polę :oops: .

Moniko , nie wiem ,ale z tego co czytałam u Mirki tak się stało ,atak po ataku i kot umarł.
Ja do wetki gnałam nie umyta i w piżamie :oops: Pola była tak rozbujana że nie można było zliczyć uderzeń serca ,widać było jak wszystko w niej chodzi ,do tego atak za atakiem :cry:
Wyglądało to strasznie :cry:

Dziś byłam nie dopieszczona ,szefowej nie było ,nie było obiadku ,ani kawusi :crying: :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 19, 2013 15:40 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

To trzeba było się tak nie spieszyć i poczekać z kwadransik :twisted:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw wrz 19, 2013 15:53 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dzieciska same :oops: to ja biegusiem do domku.
Tego jednak i tak nikt nie doceni :twisted: kto by tam matkę docenił :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 19, 2013 17:34 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu dzieciaki Ciebie doceniają na 100% :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw wrz 19, 2013 19:33 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

kaja888 pisze:Dorciu dzieciaki Ciebie doceniają na 100% :D

albo i na 200 .
Witaj .Mało piszę,ale zaglądam i podczytuję.I nieustająco trzymam kciukasy za Ciebie
i twoją Menażerię
pozdrawiam . Q.

PS.dziś rozrabiam tu :mrgreen: viewtopic.php?f=46&t=156803 3/4/5 strona
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw wrz 19, 2013 23:18 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

witam wieczornie :kotek: u nas w miarę ok. maluchy rosną pięknie ,Bambo z brzuszkiem coraz le[iej ,je dużo, a domaga się o więcej :mrgreen:
Rysio to facet już pełną gębą ,wszędziej go pełno .
Pitulinek poznaje co to drapak .Lumpek ..jego motto życiowe to Jeść Jeść i Jeść :D
Gucinek...teraz gorzej się czuje ,ale jak mu minie to znów będzie chciał zagryź Lumpka ,zaczną się ryki i kwiki :strach:

Ostatni byłam bardzo dzielna ,dostałam michę malin ,świerzutkich ,pachnących ,takich innych od kupnych..no i część zjadłam ,troszkę zamroziła, z połowy miałam zrobić sok...no i dzielna byłam bo zeżarłam wszystkie :oops: :oops: i te z cukrem i te bez :oops: tylko mrożone się ostały...a może nie byłam dzielna tylko :pig: :smokin:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt wrz 20, 2013 10:26 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 20, 2013 8:16 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dorcia44 pisze:witam wieczornie :kotek: u nas w miarę ok. maluchy rosną pięknie ,Bambo z brzuszkiem coraz le[iej ,je dużo, a domaga się o więcej :mrgreen:
Rysio to facet już pełną gębą ,wszędziej go pełno .
Pitulinek poznaje co to drapak .Lumpek ..jego motto życiowe to Jeść Jeść i Jeść :D
Gucinek...teraz gorzej się czuje ,ale jak mu minie to znów będzie chciał zagryź Lumpka ,zaczną się ryki i kwiki :strach:

Ostatni byłam bardzo dzielna ,dostałam michę malin ,świerzutkich ,pachnących ,takich innych od kupnych..no i część zjadłam ,troszkę zamroziła, z połowy miałam zrobić sok...no i dzielna byłam bo zeżarłam wszystkie :oops: :oops: i te z cukrem i te bez :oops: tylko mrożone się ostały...a może nie byłam dzielna tylko :pig: :smokin:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorciu dziś ostatni dzień na zgłoszenie zdjęć do konkursy miss i mistera września.
Zgłoś chłopaków do konkursu do Kita - Rzeszów.Tematem konkursu jest kot i drapak a masz tak cudne zdjęcia drapakowe chłopaków. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt wrz 20, 2013 8:35 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu to jest sama słodycz na zdjęciach :1luvu:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt wrz 20, 2013 8:44 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Witam się .
Nawetnie wiedziałam że jest jakiś konkurs :oops:
Dzis zostałam doszczętnie zasikana,cała kołdra ,nie wiem kociaki czy Baja ,ale jestem podłamana .
Mam dwie kołdry ,wymieniłam ,a nad ranem znów byłam mokra :evil:
Nie wiem co się dzieje ,ale jest mi z tym bardzo źle :cry:
Baja dziś będzie spała w transporterku ,zobaczymy czy to ona ,jeżeli tak tzeba badania znów robić.
a jeżeli nie?
obie kołdry muszę prać ,śpię dziś pod kocem. :?
Gucio się źle czuje ,znów musimy pognać do weta :cry:
Biega,bawi się ,ale nie je ,a teraz zwymiotował.
Miksuje mu kuraka ,mieszam z convem i tak podaje ,jest ok.a dziś nic jeszcze nie dostał i rzygał :cry:
Pzeziębiłam się ,kicham i smarcze ,no tego mi było trzeba :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 20, 2013 9:10 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Takie konkursy są co miesiąc.
Spanie pod kociem też ci raczej nie pomoże w przeziębieniu.
Za zdrówko twoje i koteczków :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]