Moderator: Estraven
dorcia44 pisze:Weszłam na wątek padaczkowy ,przeczytałam wpis Mirki T i się zryczałam,tak niewiele trzeba było aby Pola odeszła ,gdybym nie pognała do weta (w piżamie ,nie umyta) nie wiem czy nadal bym się nią cieszyła
Marcelibu pisze:dorcia44 pisze:Weszłam na wątek padaczkowy ,przeczytałam wpis Mirki T i się zryczałam,tak niewiele trzeba było aby Pola odeszła ,gdybym nie pognała do weta (w piżamie ,nie umyta) nie wiem czy nadal bym się nią cieszyła
Tzn., że te ataki by same nie ustały i Pola by umarła?![]()
Ja kocham Twoją Polę.
kaja888 pisze:Dorciu dzieciaki Ciebie doceniają na 100%
dorcia44 pisze:witam wieczornieu nas w miarę ok. maluchy rosną pięknie ,Bambo z brzuszkiem coraz le[iej ,je dużo, a domaga się o więcej
![]()
Rysio to facet już pełną gębą ,wszędziej go pełno .
Pitulinek poznaje co to drapak .Lumpek ..jego motto życiowe to Jeść Jeść i Jeść![]()
Gucinek...teraz gorzej się czuje ,ale jak mu minie to znów będzie chciał zagryź Lumpka ,zaczną się ryki i kwiki![]()
Ostatni byłam bardzo dzielna ,dostałam michę malin ,świerzutkich ,pachnących ,takich innych od kupnych..no i część zjadłam ,troszkę zamroziła, z połowy miałam zrobić sok...no i dzielna byłam bo zeżarłam wszystkie![]()
i te z cukrem i te bez
tylko mrożone się ostały...a może nie byłam dzielna tylko
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Hitomi667, Szymkowa i 540 gości