już pomału włączam ogrzewanie - rachunki

Moderator: Estraven
isabell36 pisze:ja mimo że mam mieszkanie to grzeję sama i jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwa - jak mieszkałam u teściowej to nie dosyć, że za ogrzewanie płaciałm do spółdzielni cały rok to jeszcze w przejściowym okresie zimno było jak cholera
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:ja mimo że mam mieszkanie to grzeję sama i jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwa - jak mieszkałam u teściowej to nie dosyć, że za ogrzewanie płaciałm do spółdzielni cały rok to jeszcze w przejściowym okresie zimno było jak cholera
Ja właśnie tak płacę - cały rok ale w zimie jest ciepło w mieszkaniu.
Ewa L. pisze:U nas jeszcze nie grzeją ale jak tak dalej będzie to wieczorkiem powinni trochę ciepełka puścić.
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Do domu wracałam autobusem i siedziałam na własnym fotelu.
Trochę się ludzie dziwnie patrzyli ale co mi tam jechałam z własną miejscówką.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
było się jeszcze pobujać i pokręcića niech pozazdroszczą
Pokręciłam się i pojeździłam na zakrętach bo kółka hamulców nie mają.![]()
![]()
isabell36 pisze:ja mimo że mam mieszkanie to grzeję sama i jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwa - jak mieszkałam u teściowej to nie dosyć, że za ogrzewanie płaciałm do spółdzielni cały rok to jeszcze w przejściowym okresie zimno było jak cholera
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Do domu wracałam autobusem i siedziałam na własnym fotelu.
Trochę się ludzie dziwnie patrzyli ale co mi tam jechałam z własną miejscówką.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
było się jeszcze pobujać i pokręcića niech pozazdroszczą
Pokręciłam się i pojeździłam na zakrętach bo kółka hamulców nie mają.![]()
![]()
trochę to niebezpieczne
AnnAArczyK pisze:Witaj Ewuś![]()
Wszystkiego dobrego z okazji Urodzin, o których niestety, ale zapomniałam![]()
A zapomniałam bo....nie miałam na urlopie ze sobą....ściennego kalendarza, w którym sobie zapisałam Twoją datę![]()
Jeszcze raz dobra wszelakiego, zdrówka i pieniążków, jak najmniej pracy a jak najwięcej przyjemności i zadowolenia z życia![]()
Mam nadzieję, że mnie rozgrzeszysz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka, MB&Ofelia i 179 gości