puszatek pisze:brakuje mi tylko jednego...o Kolę też już nikt zapewne nie pyta
A kogo brakuje?
Nikt już nie pyta o Kolę bo urosła, i nie jest już malutką kuleczką, a to taka wspaniała, przyjacielska i piękna koteczka jest.
Moderator: Estraven
puszatek pisze:brakuje mi tylko jednego...o Kolę też już nikt zapewne nie pyta

do Twojej czternastki mi brakuje..... Gibutkowa pisze:Już jest ankieta konkursowa także się przypominamy - NEKO poz. 3
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16978
jutro powinnaś dostać, wysłałam priorytetem 
Gibutkowa pisze:Aniu mam nadzieję, że nie masz nic przeciwkoGibutkowa pisze:Już jest ankieta konkursowa także się przypominamy - NEKO poz. 3
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16978
kasia1568 pisze:Aniu, przesyłkę już wysłałam dołożyłam kilka puszek dla kociaków może bezdomniaczków Agatki i innych. Wiem, że to niewiele ale tyle miałam pod tzw. ręką w domu.![]()

mar9 pisze:Doczytałam nowe posty, tak chudzieńkiego kota jak Jaś jeszcze nie widziałam, mam nadzieję, że teraz będzie z nim już tylko lepiej, trzymam mocno kciuki w tej intencji.![]()
Pozostałym sierściuchom buziaczki posyłam, ze szczególnym uwzględnieniem Agatki![]()
![]()
![]()
![]()
Goyka pisze:co u Jasieńka? Jak się czuje?

Gibutkowa pisze:Aniu ale jakby rzeczywiście było tragicznie w środku, to chyba by nie zarastał futerkiem co? Może to dobry znak, że jednak ten organizm powolutku bardzo ale jakoś rusza do przodu, hmmm? Tego się trzymajmy, trzeba być dobrej myśli
) i zjadł ponad połowę puszeczki a drugą mu wcisnęłam za jakiś czas.

mnie się wydaje, że jego futerko zaczyna błyszczeć... Gibutkowa pisze:A może by mu ta lampa naświetlająca pomogła, jeśli to chodzenie od stawów. Pamiętam, że Madzię naświetlałaś.

kasia1568 pisze:Aniu, przesyłkę już wysłałam dołożyłam kilka puszek dla kociaków może bezdomniaczków Agatki i innych. Wiem, że to niewiele ale tyle miałam pod tzw. ręką w domu.![]()

cieszę się, ze tak szybciutko doszła paczka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości