Moderator: Estraven
puszatek pisze:przyznam, że też jestem zmęczona nicnierobieniemktóry to Duduś i który Gapcio
![]()

i śliczną.

lidka02 pisze:Tak to jest Iwono każdy by komuś wciskał i ma u siebie spokój i porządek, najgorzej jak nie można u siebie liczyć na niczyja pomoc niby ktoś blisko ale jakby go nie było....Trzymam za zdrówko dasz sobie rade jesteś silna baba![]()
Piracika na wątku Lidki
Lidka wręcz nazwała mnie złodziejem kota
puszatek pisze:to dla wielu osób jest takie proste...widziałam chorego kotka tu i tu, to dzwonię do Fundacji...
jak to Fundacja nie może przyjąćja też nie wezmę bo mam w domu już jednego
![]()
słów brak, jak będziesz miała w domu więcej to ktoś inny podniesie krzyk....zbieraczka
to też mnie wkurza...ktoś zakłada wątek, że są gdzieś chore, potrzebujące koty, oczywiście nie ma chętnych, bo co niektórzy mają po trzy koty w domu, weźmie na pewno ta która ma ich dużo więcej![]()
Iwonko kochanaLidka wręcz nazwała mnie złodziejem kota
a potem napisała, że Ona będzie wyszukiwać a ja odbierać
![]()
![]()
![]()
bardzo mi się podobało to co napisałaś u Ani, myślę podobnie ale nie umiałam tego ubrać w słowa
przecież my też tak byśmy postępowały przy chorym kotku a Jaśko to już wymaga nadzwyczajnej opieki aby go postawić na łapki

co u Was nowego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości