Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zwierzpomorskie pisze:Moi drodzy, nie było mnie w domu kilka godzin a tu 6 stron skakania mi do gardła i oszczerstw.
Zanim kolejny raz oskarży mnie Pani o podkradanie kotom pieniążków- mój mąż pracuje w banku na dobrym stanowisku, ja również pracuję zawodowo. Niech Pani o to głowa nie boli, mamy za co żyć i miesięcznie ogromne koszty ponosimy w związku z utrzymaniem tymczasów. Kto nas zna osobiście- ten wie.
Pani córka (ta co krzyczy pod drugim nickiem) napisała o mojej złej reputacji. Wiecie z czego ona wynika? Z tego, że przeprowadziłam interwencję w miejscu, gdzie zwierzęta gniły we własnych gównach i sprawa obiła się o telewizję. Mam w nosie reputację, bo to nie ja się znęcałam nad szczurami...
Idąc dalej w kwestii finansów: proszę mi pokazać w którym miejscu poprosiłam o pomoc finansową? Napisałam tylko, że zapłaciłam 160zł. za wizytę weterynaryjną i pokryję to z własnych środków. Ani razu nie poprosiłam, żeby ktoś na Marlona wysłał pieniądze. Od Pani nie chcę ani grosza, Marlon ma zapewnione leczenie. Na każdą wydaną złotówkę mam paragon lub fakturę.
Co do tego, że "mam inspektora" jak to Pani napisała- sprawdzałam cały dom i żadnego inspektora nie mamMoże chodziło Pani o to, że ja jestem Inspektorem? Pudło, nie jestem.
Co do zrzeczenia się opieki nad kotem proszę nie wciskać nie moich słów w moje usta. Umie Pani czytać, widziała Pani co podpisuje. Ja nie powiedziałam, że potrzebuję tego, żeby pójść do weterynarza. Powiedziałam, że jest to zrzeczenie się opieki nad kotem na moją rzecz.
Nie wiem, dlaczego za stan zdrowia kota obarcza Pani mnie. To nie jest kot ode mnie, ja go jedynie transportowałam. Teraz go wzięłam, bo napisała Pani, ze mam po niego przyjechać. Poza tym sama Pani mówiła, że porobi mu wszelkie badania, dałam nawet namiar na lecznicę. Czy zrobiła Pani te badania? Nie.
Mówi Pani, że koty u mnie chorują? Owszem, na tym polega DT, że się chore koty leczy... Marlon też jest chory, a Pani zgodnie z podpisanym dokumentem nie ma już żadnych praw do decydowania o nim. Nie boi się Pani, niczym się nie zarazi. Jest odizolowany od innych kotów- wiedziałaby to Pani czytając uważnie.
To tyle, więcej nie będę się tłumaczyć.
Nie będę zakładała Marlonowi wątku, bo nie będę się użerać i pozwalać się oczerniać. To tyle z mojej strony.
Dla Marlonka dostaliśmy od Pani Iwony S. 25zł., które poświęcimy na jutrzejszą wizytę wet. (bez obaw, wstawię foto paragonu).
zwierzpomorskie pisze:Marlon sam nie chce jeść ani pić. Podałam mu po powrocie do domu kolejną porcję płynów podskórnie, żeby go nawodnić. Daję mu conva ze strzykawki, dodatkowo wkładam mu po kawałku mięska do pyszczka to mymla, ale pół zjada, a pół wypluwa. Wyniki badań będę miała dopiero jutro o 10:00. Zrobimy wszystko dla niego, żeby było mu lepiej. Ja po prostu nie mam siły. Pomagam mu, a robi się ze mnie potwora. Mam dość, serio.
Kochani Pani mnie oczernia wszędzie, jakim prawem? Ja nie prosiłam o pieniądze dla niego...
https://www.facebook.com/groups/1666371 ... p_activity
ruru pisze:zgłaszam do moderacji,
bo to przekroczyło granice,
p. EGIERD jest osobą chyba niezrównoważoną psychicznie,
właśnie dowiedziałam się, że również wydzwania i wykrzykuje groźby
to jest karalne
zwierzpomorskie jak wyniki Marlona?
Blekitny.Irys pisze:Blekitny.Irys pisze:(...)
I może niech już Panie nie zanieczyszczają wątku - to wątek pomocowy dla Marlonka.
Pomocowy, bo żadnej pomocy kot nie uzyskał w domu Pani Asi Egierd.
Posty Pani i Pani Asi Egierd zgłaszam do moderacji.
zwierzpomorskie pisze:Marlon sam nie chce jeść ani pić. Podałam mu po powrocie do domu kolejną porcję płynów podskórnie, żeby go nawodnić. Daję mu conva ze strzykawki, dodatkowo wkładam mu po kawałku mięska do pyszczka to mymla, ale pół zjada, a pół wypluwa. Wyniki badań będę miała dopiero jutro o 10:00. Zrobimy wszystko dla niego, żeby było mu lepiej. Ja po prostu nie mam siły. Pomagam mu, a robi się ze mnie potwora. Mam dość, serio.
Kochani Pani mnie oczernia wszędzie, jakim prawem? Ja nie prosiłam o pieniądze dla niego...
https://www.facebook.com/groups/1666371 ... p_activity
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], misiulka i 39 gości