Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwonana pisze:Mamrotku rozumiem nerwy, sama je mam.
Chciałam wiedzieć czy wet coś powiedział na ten bolący bok.
ASIA EGIERD pisze:Dzięki dziewczyną ze schroniska Marlonek doczekał się nowego domku.Bardzo go kochamy.![]()
![]()
POZDROWIENIA I PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH.
![]()
![]()
ASIA EGIERD pisze:Marlon ma się dobrze! Robi postępy w adoptowaniu się do nowego środowiska.Musimy uważać na gesty,ruchy i.t.p. Łatwo go spłoszyć ale co dzień robi się bardziej ufny. Aktywność rozpoczyna gdzieś od godziny 20:00, aktywność polega na tym że wychodzi za sofy (skrytki) i przychodzi się poprzytulać. W nocy ma mieszkanie dla siebie i wtedy też wyjada to co ma w misce i poznaje kąty. Filmik:http://www.youtube.com/watch?v=nz1XvKQFOWg&feature=em-upload_owner#action=share
Uploaded with ImageShack.us
zwierzpomorskie pisze:Ja tam cały czas mam nadzieję, że nic poważnego mu nie będzie. No ale mówią, że nadzieja matką głupich...
Marlonek jest słabiutki, ale główkę do głaskania podstawia. Jest bardzo kochanym i kontaktowym kotem, choć nie można nazwać go typowym miziadłem. Sam nie przyjdzie do człowieka (boi się troszkę, ale też jest słaby), ale jak się do niego podchodzi to chętnie wpycha główkę pod rękę.
Wieczorem założę mu osobny wątek jeśli nikt nie ma nic przeciwko. Tam będzie możba robić dokładne rozliczenia, wstawiać zdjęcia misiaczka i pisać jak on się czuje. Co Wy na to?
zwierzpomorskie pisze:Ja tam cały czas mam nadzieję, że nic poważnego mu nie będzie. No ale mówią, że nadzieja matką głupich...
Marlonek jest słabiutki, ale główkę do głaskania podstawia. Jest bardzo kochanym i kontaktowym kotem, choć nie można nazwać go typowym miziadłem. Sam nie przyjdzie do człowieka (boi się troszkę, ale też jest słaby), ale jak się do niego podchodzi to chętnie wpycha główkę pod rękę.
Wieczorem założę mu osobny wątek jeśli nikt nie ma nic przeciwko. Tam będzie możba robić dokładne rozliczenia, wstawiać zdjęcia misiaczka i pisać jak on się czuje. Co Wy na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], osspdg i 75 gości