Moderator: Estraven
asia2 pisze:zdjęcie Florka z nowego domu. Juz po kilku dniach dogaduje się bezbłędnie z kotka Jolą.
ASK@ pisze::1luvu:
Asiu, tak to jest w tym biznesie kocim.
Trzymam kciuki za domki.
U nas mało adopcji a kotów przybyło.Fakt, nie wszystkie mają ogłsozenia fajniste bo chorowały
asia2 pisze:Filip w nowym domku. Ogon w gorę, oglad wszystkich pomieszczeń, kuwety, łóżka i pełna gotowość do zabawy. A potem zaczął się do mnie łasić, przytulać. I do nowej przyjaciólki za chwilę też. teraz czekam na wieści i mam nadzieję, że go dobrze wprowadziłam i i że chłopak będzie szczęsliwy .
asia2 pisze:wiadomośc z domku Filipa: Filipek jak na razie odnajduje się świetnie - bawił się, spał zrelaksowany z brzuszkiem do góry i "na fasolkę", ładnie zjadł mięsko na kolację. Oczywiście towarzyszy mi WSZĘDZIE.))
BOZENAZWISNIEWA pisze:asia2 pisze:wiadomośc z domku Filipa: Filipek jak na razie odnajduje się świetnie - bawił się, spał zrelaksowany z brzuszkiem do góry i "na fasolkę", ładnie zjadł mięsko na kolację. Oczywiście towarzyszy mi WSZĘDZIE.))
no to ładnie Asiu,na pewno spokojniej zaśniesz
ASK@ pisze:cholera. Cały urok malców![]()
Kciuki by się udało. Może, jakby nie dało rady złapać ,to choć do jedzenia antybiotyk dać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Maniek19, puszatek, TomekiZancia i 206 gości