7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob wrz 07, 2013 21:24 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

trzymam nieustanne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon wrz 09, 2013 9:28 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

co u Was?lepiej trochę?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 11, 2013 23:57 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

trochę lepiej. Poprosilam marzenę żeby wrzuciła zdjęcie Florka z nowego domu. Juz po kilku dniach dogaduje się bezbłędnie z kotka Jolą.
Filip , jeśli nic się nie wydarzy z jego zdrowiem , leci w sob lub niedzielę do swojego domu.
Dzieciaki powoli dochodzą do formy i za moment zaszczepie dziewczynki a chłopakom powtórzę szczepienia. Madlen ciągle u mnie i gaśnie, Buraski trzy się oswajają.
Starowinka w piwnicy nabiera cialka.
Pięć czarnych kociaków matki TRI póki co (odpukać) zdrowe ale juz muszę myślec o tym , że za moment będę je miala u siebie i trzeba też znowu zaczaić się na matke i ją wysterylizować wreszcie. W piwnicy alfonsik i czarna dziwczynka i czarny i bury facecik do karmienia.
Krowek w garażu zdrowy, wychodzimy sobie na spacerki rano.
Rudy wolnozyjący ma taki apetyt , że z torbami pójdę . Nauczył się , że spi sobie w ogródku i dostaje jedzonko rano, późnym popołudniem i jeszcze w nocy:))
Drugi wolnożyjący bialo- rudy nieczęsto do mnie teraz przychodzi. raczej dawno go nie było. mam nadzieję , że wszystko ok.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pt wrz 13, 2013 0:10 Re: DT, Florek w DS:))) Filip chory:((maluchy półzdrowe:((

asia2 pisze:zdjęcie Florka z nowego domu. Juz po kilku dniach dogaduje się bezbłędnie z kotka Jolą.

Obrazek

:wink: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt wrz 13, 2013 7:01 Re: DT, Madlen czeka na dom:(pięć maluszków w piwnicy:((

:1luvu:

Asiu, tak to jest w tym biznesie kocim.
Trzymam kciuki za domki.
U nas mało adopcji a kotów przybyło.Fakt, nie wszystkie mają ogłsozenia fajniste bo chorowały
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt wrz 13, 2013 9:06 Re: DT, Madlen czeka na dom:(pięć maluszków w piwnicy:((

ASK@ pisze::1luvu:

Asiu, tak to jest w tym biznesie kocim.
Trzymam kciuki za domki.
U nas mało adopcji a kotów przybyło.Fakt, nie wszystkie mają ogłsozenia fajniste bo chorowały

Moje maluchy -tymczasy też sa oglaszane tak niby na juz do zabrania ale trzeba poczekac na adopcje bo infekcja. Ludzie się zniechęcają.

asia2

Post » Sob wrz 14, 2013 1:26 Re: DT, Madlen czeka na dom:(pięć maluszków w piwnicy:((

:wink: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 14, 2013 19:35 Re: DT, Madlen czeka na dom:(pięć maluszków w piwnicy:((

Filip w nowym domku. Ogon w gorę, oglad wszystkich pomieszczeń, kuwety, łóżka i pełna gotowość do zabawy. A potem zaczął się do mnie łasić, przytulać. I do nowej przyjaciólki za chwilę też. teraz czekam na wieści i mam nadzieję, że go dobrze wprowadziłam i i że chłopak będzie szczęsliwy .

asia2

Post » Sob wrz 14, 2013 19:40 Re: DT, Madlen czeka na dom:(pięć maluszków w piwnicy:((

asia2 pisze:Filip w nowym domku. Ogon w gorę, oglad wszystkich pomieszczeń, kuwety, łóżka i pełna gotowość do zabawy. A potem zaczął się do mnie łasić, przytulać. I do nowej przyjaciólki za chwilę też. teraz czekam na wieści i mam nadzieję, że go dobrze wprowadziłam i i że chłopak będzie szczęsliwy .

:ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob wrz 14, 2013 19:55 Re: DT, Madlen czeka na dom:(pięć maluszków w piwnicy:((

ojejku,to ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I za wszystko Asiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob wrz 14, 2013 21:32 Re: DT, Madlen czeka na dom:(pięć maluszków w piwnicy:((

wiadomośc z domku Filipa: Filipek jak na razie odnajduje się świetnie - bawił się, spał zrelaksowany z brzuszkiem do góry i "na fasolkę", ładnie zjadł mięsko na kolację. Oczywiście towarzyszy mi WSZĘDZIE. :)))

asia2

Post » Sob wrz 14, 2013 21:37 Re: DT, Madlen czeka na dom:(pięć maluszków w piwnicy:((

asia2 pisze:wiadomośc z domku Filipa: Filipek jak na razie odnajduje się świetnie - bawił się, spał zrelaksowany z brzuszkiem do góry i "na fasolkę", ładnie zjadł mięsko na kolację. Oczywiście towarzyszy mi WSZĘDZIE. :)))

no to ładnie Asiu,na pewno spokojniej zaśniesz :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob wrz 14, 2013 22:09 Re: DT, Madlen czeka na dom:(pięć maluszków w piwnicy:((

BOZENAZWISNIEWA pisze:
asia2 pisze:wiadomośc z domku Filipa: Filipek jak na razie odnajduje się świetnie - bawił się, spał zrelaksowany z brzuszkiem do góry i "na fasolkę", ładnie zjadł mięsko na kolację. Oczywiście towarzyszy mi WSZĘDZIE. :)))

no to ładnie Asiu,na pewno spokojniej zaśniesz :)

pewnie tak by było i spokojnie bym spała gdyby nie fakt , ze jeden z maluchów piwnicznych dzis kasłał a to oznacza że jest odłapania na już albo umrze:(

Jutro szykuję się na lapanie. dzis próbowalam ale nie wyszlo. Wszystko się tak komplikuje.

asia2

Post » Nie wrz 15, 2013 14:36 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,musze łapać na cito!!!!

cholera. Cały urok malców :roll:
Kciuki by się udało. Może, jakby nie dało rady złapać ,to choć do jedzenia antybiotyk dać?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie wrz 15, 2013 15:55 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,musze łapać na cito!!!!

ASK@ pisze:cholera. Cały urok malców :roll:
Kciuki by się udało. Może, jakby nie dało rady złapać ,to choć do jedzenia antybiotyk dać?

właśnie tak wymyśliłam bo złapać będzie cieżko tak od razu. Dziś je "zdrowo" nakarmie i oby to cos dalo.

asia2

[poprzednia][następna]