NatjaSNB pisze:Dzięki Marcysiu za cynk, sprawdzę w swoim Tesco!

Może i ja sobie takie sprawie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:Dzięki Marcysiu za cynk, sprawdzę w swoim Tesco!
NatjaSNB pisze:Doooobra to jak w moim Tesco nie będzie i moja siostra w Lublinie nie znajdzie, to zaangażuję całe miau do poszukiwań maselniczki
NatjaSNB pisze:Doooobra to jak w moim Tesco nie będzie i moja siostra w Lublinie nie znajdzie, to zaangażuję całe miau do poszukiwań maselniczki
Milena przecież i tak będziesz po kocyk jechać, nie?![]()
NatjaSNB pisze:DziękiZależy mi, żeby to wszystko nie było jednakowe... podobne, ale nie jednakowe.
Niektórzy popukaliby się w czoło, że zestawiam w kuchni takie lekko vintage rzeczy z dodatkami inoxowymi (lodówka, toster, pojemniki na kawę, herbatę, cukier, lampa) ... ale trzeba iść pod prąd![]()
Milena_MK pisze:to niektórych możesz mieć wiesz gdzie
NatjaSNB pisze:Milena_MK pisze:to niektórych możesz mieć wiesz gdzie
I tam dokładnie ich mam![]()
Dzięki, kobietki
A zmieniając temat... wiecie, że Tosia wciąż robi piękne kupki?![]()
![]()
Wczoraj już miała robić, ale Bazyl ją rozproszył więc wyszła z kuwety i zaczęła z nim biegać po całym mieszkaniu...
Kilka godzin potem miałam już iść spać, ale przypomniałam sobie, że przecież ona jeszcze nie kupkała... zdjęłam daszek z kuwety, zaczęłam wołać Tosię i stukać lekko łopatką w plastik. Podziałało... przyszła i zrobiła co należy i jak należy![]()
No temu kotu trzeba normalnie o tym przypominaćAlbo ze mnie taka zaklinaczka kotów
![]()
NatjaSNB pisze:A zmieniając temat... wiecie, że Tosia wciąż robi piękne kupki?![]()
![]()
Wczoraj już miała robić, ale Bazyl ją rozproszył więc wyszła z kuwety i zaczęła z nim biegać po całym mieszkaniu...
Kilka godzin potem miałam już iść spać, ale przypomniałam sobie, że przecież ona jeszcze nie kupkała... zdjęłam daszek z kuwety, zaczęłam wołać Tosię i stukać lekko łopatką w plastik. Podziałało... przyszła i zrobiła co należy i jak należy![]()
No temu kotu trzeba normalnie o tym przypominaćAlbo ze mnie taka zaklinaczka kotów
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 188 gości