Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:Bardzo się cieszę, że Czaruś robi się coraz odważniejszywidać, że czuje się już u siebie w domku
![]()
mb pisze:Anna61 pisze:Bardzo się cieszę, że Czaruś robi się coraz odważniejszywidać, że czuje się już u siebie w domku
![]()
Dzisiaj Czaruś przeszedł samego siebie - juz 2 razy molestował mnie o głaskanie i podczas tego wygłaskiwania mruczał, jak oszalały i ocierał się o wszystko, co możliwe, nawet moje plecy (głaskanie odbywało się na kanapie) i tak się ocierał, że aż czołgał się pyszczkiem po kanapie
Anna61 pisze:mb pisze:Anna61 pisze:Bardzo się cieszę, że Czaruś robi się coraz odważniejszywidać, że czuje się już u siebie w domku
![]()
Dzisiaj Czaruś przeszedł samego siebie - juz 2 razy molestował mnie o głaskanie i podczas tego wygłaskiwania mruczał, jak oszalały i ocierał się o wszystko, co możliwe, nawet moje plecy (głaskanie odbywało się na kanapie) i tak się ocierał, że aż czołgał się pyszczkiem po kanapie
![]()
![]()
![]()
Bagienka pisze:No nadrabia chłopak, nadrabia![]()
Nie wiadomo jak długo biedaczek tułał się po świecie, zanim Ania61 go znalazła![]()
Bagienka pisze:A jak jego oczka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, zuza i 22 gości