Moderator: Moderatorzy
winamocny smak pisze:co zrobić jak wet powie mi po co robić ta morfologię? że wszystko jest ok i że nie potrzebne? jakich argumentów użyć? nie chce też robić kwasu że podważam jego opinię czy coś, jeszcze się obrazi i zmieni podejście
winamocny smak pisze:nie. Dostałam tylko kroplówkę i nakaz restrykcyjnego przestrzegania diety [suchy renal, zamówiłam też mokry bo ten suchy to raczej jak przekąska] chociaż to też osobny wątek bo na forum raczej nie polecacie tych specyfików. Jeszcze, że tak zapytam ... co zrobić jak wet powie mi po co robić ta morfologię? że wszystko jest ok i że nie potrzebne? jakich argumentów użyć? nie chce też robić kwasu że podważam jego opinię czy coś, jeszcze się obrazi i zmieni podejście
winamocny smak pisze:OkMasz rację, zauważyłam że kicia ostatnio ma jakiś wzmożony apetyt, tak jakby nie mogła się najeść tą karmą :/
To znaczy, że nie rezygnować z podawania kotu mleka od czasu do czasu? serków homogenizowanych np? [bardzo je lubi].
Gosiagosia pisze:Witam wszystkich na forum dla nerkowców. Chorobę Tomaska już opisałam wcześniej (torbielowatość nerek i PNN) dostaje leki: Rubenal , Lespewet, fortekor no i kroplówki. Karmię go tak jak sugerujecie czyli to co lubi no i staram się wetknąć choć trochę tej nerkowej. Czytałam też o Azodylu że czyni cuda, na razie nie mam możliwości szybkiego sprowadzenia go z USA dlatego napiszcie czy są jakieś polskie zamienniki - skuteczne. Tomas chudnie nie wiem czy dać coś na apetyt. Nasza weterynarz jest na urlopie więc nie mam kogo się spytać. Odpiszcie co mogę jeszcze zrobić dla mojego ulubieńca aby przedłużyć mu życie.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: stara panna, Yagutka i 6 gości