Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
afrodyzio pisze:Wrzuciłem w podpis już w sumie, więc pewnie zostanie ... Godric. Ach ta moja słabość do serialu True Blood.
(aczkolwiek jeszcze sobie z tydzień na ostateczną decyzję dam)
afrodyzio pisze:Ja troszkę za stary jestem, żeby takie seriale oglądać, ale nic na to nie poradzę, że mnie on kręcić zaczął. Będzie więc chyba jednak ten Godric i tyle.
Własnie była kupka przed chwilą. Na pierwszy ogień faktycznie jeszcze baaaaardzo luźna kupka, ale już pod koniec pierwsze zaczątki dobrze formującej się kupy i to powiem szczerze, że od początku jak tylko do mnie przyjechał, to tak ładnie uformowanej kupy nie miał. Mam nadzieję, że rano będzie już w ogóle cud malina i proszę o trzymanie za nas kciuków w związku z tym.
Zresztą znów zaczął się bawić bardziej, bo wczoraj i rano nie był zbyt skory do zabawy, aczkolwiek nie powiedziałbym, żeby był osowiały, po prostu zabawa zbytnio go nie wciągała i był o wiele mniej wścibski. Też zaczął o wiele więcej pić niż przez ostatnie dwa dni. Je może ostrożniej, ale temu akurat się nie dziwię, bo jak wypróżnianie się sprawia mu dyskomfort, to nie ma się co dziwić, że się nie napycha i robi sobie sam większe przerwy w podskubywaniu.
afrodyzio pisze:Wierszyk jak najbardziej do wykorzystania z podstawianym imieniem, jeśli tylko chcesz Dune.![]()
Zdjęcia będą. Nawet w tym celu wygrzebałem dziś aparat. Cóż, leniwy kocur ze mnie i najchętniej to bym się tylko wylegował, ale jak dziewczyny domagacie, to nie wypada prośby nie spełnić.
dune pisze:one wybierają mnie
zycze ci wielu lat miłości kocio/czlowieczej
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 22 gości