zrelaksowałam się

to znikam

pa, pa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Mój też wczoraj w nocy i dziś rano bardzo mulił.
Ja miałąm wszystko dobrze podłączone a tu nagle nie było neta.I tak do terazPewnie wina firmy bo znajoma tez dość długo nie miałą
Ale przez to zaległóści na wątkach
Tak na niektórych ciężko nadrobić
Szczególnie na twoim
No coś typoważnie?
Ewa L. pisze:A ja za jakieś 40 min. muszę się zbierać a tu leje non stop.
Ewa L. pisze:Moim marzeniem na dziś jest wślizgnąć się pod kołderkę, przytulić do ciepłych futerek i przespać tak cały dzień.
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Moim marzeniem na dziś jest wślizgnąć się pod kołderkę, przytulić do ciepłych futerek i przespać tak cały dzień.
Czyli zapaść w sen zimowy
Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Moim marzeniem na dziś jest wślizgnąć się pod kołderkę, przytulić do ciepłych futerek i przespać tak cały dzień.
Nie - raczej jednodniowy
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Moim marzeniem na dziś jest wślizgnąć się pod kołderkę, przytulić do ciepłych futerek i przespać tak cały dzień.
Nie - raczej jednodniowy
Dla mnie by się przydał kilku dniowy
Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Moim marzeniem na dziś jest wślizgnąć się pod kołderkę, przytulić do ciepłych futerek i przespać tak cały dzień.
Nie - raczej jednodniowy
Dla mnie by się przydał kilku dniowy
W sumie masz rację - tak do końca tygodnia by się przydało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 16 gości